Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Lupte – debutul Campionatului Național 2012

Lupte_01În acest weekend a debutat o nouă ediție a Campionatului Național de lupte greco–romane și a început foarte bine pentru luptătorii dinamoviști care au ocupat locul I din nouă echipe participante.

Această ediție de campionat va avea trei turnee. În funcție de punctele acumulate, primele clasate vor participa la un turneu final unde se va întâlni între ele fiecare dintre echipe. Ca noutate, acum echipele pot înscrie mai mulți sportivi la aceeași categorie, sportivi care  își pot aduce aportul la punctajul general al echipei.

Clasamentul primelor 3 locuri în urma acestei etape arată astfel:

1. Dinamo - 48 puncte

2. Astra Arad - 46 puncte

3. Metrorex - 44 puncte

Citeşte mai mult... [Lupte – debutul Campionatului Național 2012]
 
Atletism – Campionatul Național de aruncări

AtlVineri, 23 martie, la Stadionul de Atletism al Federației, s-a desfășurat Campionatul Național de aruncări.

Două sportive au fost în mod deosebit urmărite de presă și de către spectatorii prezenți, și anume Nicoleta Grasu, la disc, și Bianca Perie, la ciocan. Ambele sportive sunt calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, și cu o valoare mult peste cea a adversarelor din acest concurs, atât Nicoleta cât și Bianca luptând în concursul național doar împotriva propriilor lor rezultate.

După cum ne-a mărturisit Nicoleta Grasu, s-a simțit foarte bine, a concurat relaxată și a câștigat acest concurs și titlul de campioană cu o aruncare de 60,58 m. Acest rezultat se încadrează în programul de pregătire stabilit de profesorul Costel Grasu.

Citeşte mai mult... [Atletism – Campionatul Național de aruncări]
 
Baschet – Divizia A, masculin: etapa a 28-a

Dinamo București - C.S.M. București: 59-110 (11-29, 9-27, 20-22, 19-32)

Ba_101“Arena” Federației a fost sâmbătă, 24 martie, plină de iubitori ai baschetului veniți  sa vadă mai degrabă  un spectacol sportiv decât o evoluție a scorului care era previzibilă. Pe de-o parte, Dinamo, cu o echipă foarte tânără, cu mulți jucători debutanți în prima divizie, iar de cealaltă parte, CSM-ul, o echipă care se luptă cu șanse mari pentru un loc pe podiumul acestui campionat.

Să credem și să sperăm că acest nou proiect de la Dinamo va duce echipa de baschet acolo unde o doresc suporterii dinamoviști și unde îi dă dreptul tradiția și palmaresul.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 26 martie, ora 515

 
Natatie – Campionatul Național de Poliatlon pentru Copii

Dinamovista Ingrid Puchiu a obținut titlul național.

Campionatul National de poliatlon pentru copii (11-13 ani) s-a desfășurat anul acesta la Pitești. Poliatlonul este un sistem de competiție care funcționează numai pentru copii și se desfășoară la cinci probe:

50m-liber; 100m-liber; 50m-bras; 50m-spate; 50m-fluture.

Câștigătorii sunt desemnați prin însumarea punctajului obținut  la fiecare probă.

În finalele finalele desfășurate duminică, 25 martie, 90 de fete s-au întrecut pentru titlul de campion. Dinamovista Ingrid Puchiu a avut un parcurs foarte bun câștigând titlul național. Facem precizarea ca Ingrid este sora mai mica a înotătoarei Andreea Puchiu, și ea campioană și deținătoare a unui record național la natație.

Profesoara Carmen Radu, care le antrenează pe cele două dinamoviste, ne-a declarat faptul că este încrezătoare în talentul acestor două tinere. Le dorim să calce pe urmele Dianei Mocanu, ale lui Carmen Bunaciu sau ale Cameliei Potec, pentru că natația din România a demonstrat ca,  și fără o bază materială normală are rezultate care nu sunt rodul întâmplării (in acest sport nu exista întâmplare).

Autorul articolului: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 martie, ora 2315

 
Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XXI-a

Poli M. Timișoara - Dinamo M. Călărași: 33-30 (17-16)

Meci foarte echilibrat, sâmbătă, 24 martie, la Timișoara, în cadrul etapei cu numărul 21 a Ligii Naționale de handbal. Echilibrul s-a manifestat mai ales în prima repriză în care cele două echipe au alternat de mai multe ori în preluarea conducerii. Din păcate, echilibrul nu a mai fost același în cea de-a doua repriză, atunci când timișorenii au reușit să se desprindă chiar și la cinci goluri diferență iar Dinamo nu a mai avut aceeași replică ca în repriza I.

Dinamo înregistrează cea de-a 3-a înfrângere consecutivă și cade pe locul 9 după această partidă, însă se află la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 7 și 8 din clasament (20 pct.)

Urmează cea mai dificilă partidă a returului de campionat, contând pentru etapa a 22-a, în care Dinamo va primi, la Călărași, vizita liderei clasamentului: HCM Constanța. Sperăm însă ca acel meci să nu o scoată pe  Dinamo din lupta cu adversarele sale de pe locurile 7 și 8, având în vedere faptul că și acestea vor avea partide foarte dificile în etapa următoare.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 25 martie, ora 2300

 
Schi Fond: Cupa Dinamo, Cheile Grădiștei, 21 martie 2012

Evoluție excelentă a sportivilor dinamoviști în prefața Campionatului Național

În data de 21 martie s-a desfășurat la Cheile Gradistei, Cupa Dinamo la schi fond, competiție anuală la care au participat sportivi de la cluburile C.S.S. Gheorghieni, C.S.S. Bistrita, Vatra Dornei, C.S. Fundata și, evident, de la Centrul Sportiv Dinamo Brasov, clubul nostru fiind reprezentat de către sportivii Monika Gyorgy, Reka Ferencz, Claudia Flangea, Dana Plotogea, Sara Timea, Paul Pepene, Roland Garbacea, Remus Faur, Katalin Ferencz, Cătălin Pirtu și George Buta.

La proba de 5 km liber senioare, Monika Gyorgy a ocupat locul I, dupa cum ne și asteptam, Reka Ferencz s-a clasat pe locul II iar Claudia Flangea pe locul III.

Pe aceeași distanță de 5 km, la junioare, Sara Timea a ocupat locul I iar Katalin Ferencz locul II.

Citeşte mai mult... [Schi Fond: Cupa Dinamo, Cheile Grădiștei, 21 martie 2012]
 
Volei – Divizia A1, masculin: play-off, faza II, tur - meciul 2

Tomis Constanța - Dinamo București: 3-0 (25-21, 25-17, 25-17)

Dinamo a pierdut și cel de-al doilea meci de la Constanța, din semifinalele play-off-ului Diviziei A1, ceea ce înseamnă că Tomisul și-a asigurat deja 2 victorii dintre cele 3 necesare unei echipe, în această fază a competiției, pentru a accede în finala campionatului.

În aceste condiții, echipa noastră va avea o misiune mult mai dificilă la București, fiind necesar să câștige ambele meciuri care se vor desfășura marți și miercuri, pentru a egala scorul la partide și a putea juca meciul decisiv din 1 aprilie, de la Constanța. 

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 23 martie, ora 2330

 
Avancronica sportiva a weekendului 23-25 martie

Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi iar vremea frumoasă cu siguranță nu vă va lăsa să stați în casă în acest weekend. Iar iubitorii sportului vor avea și mai multe motive de a nu rămâne în casă, având în vedere multitudinea de evenimente sportive care vor anima cele 3 zile care urmează.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive la care vor participa sportivii dinamoviști și pe care le veți putea urmări în acest week-end:

23-24 martie

Lupte – Campionatul Național pe echipe, București

23-25 martie

Shotokan Karate – Campionatul Mondial, Istambul - Turcia

23 martie

Atletism – Campionatul Național de aruncări, București

23 martie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza II meciul 2

Tomis Constanța – Dinamo București

24 martie, ora 1700

Handbal – Lig.Naț., etapa a 21-a

Poli M. Timișoara – Dinamo M. Călărași

24 martie, ora 1800

Baschet – Divizia A, etapa a 28-a

Dinamo București – CSM București

 

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 23-25 martie]
 
Volei – Divizia A1, masculin: play-off, faza II, tur - meciul 1

Tomis Constanța - Dinamo București: 3-0 (25-15, 25-19, 25-22)

Joi, 22 martie, la Constanța, s-a disputat primul meci al semifinalei dintre Tomis și Dinamo, partidă încheiată cu victoria gazdelor.

Putem spune că echipa lui Daniel Rădulescu a pierdut destul de ușor această întâlnire, având o evoluție sub cea cu care ne-a obișnuit în returul acestui campionat. La acest scor nu sunt prea multe de spus despre desfășurarea partidei, ci doar că așteptăm o revenire absolut necesară a dinamoviștilor în meciul cu numărul 2 din primul tur al semifinalei, pentru a ne putea creea avantajul rezultatului egal în deplasare, de la care să se plece în partidele returului ce se va desfășura la București.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 22 martie, ora 2030

 

 
Conferinta de presa din data de 21 martie 2012

C.S. Dinamo – S.C.C. Erbasu: Un parteneriat pentru Londra 2012

D-E__01Miercuri, 21 martie 2012, la sala de conferința a Hotelului Erbașu, a avut loc ceremonia de semnare a contractului de sponsorizare dintre S.C.C. Erbașu și C.S. Dinamo București.

La eveniment au fost prezenți sportivi din lotul olimpic al României calificați pentru Londra 2012 printre care: aruncătoarea de disc Nicoleta Grasu, gimnastul Flavius Koczi, antrenorul și multiplul medaliat olimpic Marius Urzică, tânărul boxer Bogdan Juratoni, judoka de la categoria 56 kg Corina Căprioriu, multiplele campioane mondiale și olimpice la canotaj Geta Andrunache și Viorica Susanu, sabrerii Gelu Zalomir și Rareș Dumitrescu, canoiștii Lazăr Dumitrescu și Victor Mihalachi împreună cu celebrul lor antrenor Florin Popescu care este și multiplul campion olimpic, și nu în ultimul rând Cătălina Ponor care ne-a adus atâtea satisfacții la Atena și sperăm să repete șirul succeselor și la Londra.

Citeşte mai mult... [Conferinta de presa din data de 21 martie 2012]
 
<< Început < Anterior 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Următor > Sfârşit >>

Pagina 300 din 326

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 270 vizitatori online

VELUX_F4_KKK

VELUX_2019-2020

ehftv

image001