Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră ANUNT CANDIDATI CONCURS OFITER SPECIALIST I, pozitia 84 din statul de organizare la Compartimentul Investitii din cadrul SERVICIULUI ADMINISTRARE PATRIMONIU, EXPLOATARE SI INVESTITII

ANUNT CANDIDATI CONCURS OFITER SPECIALIST I, pozitia 84 din statul de organizare la Compartimentul Investitii din cadrul SERVICIULUI ADMINISTRARE PATRIMONIU, EXPLOATARE SI INVESTITII


ANUNŢ

ÎN ATENŢIA CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI LA CONCURSUL ORGANIZAT LA NIVELUL C.S. DINAMO BUCUREŞTI ÎN VEDEREA  OCUPĂRII POSTULUI VACANT DE OFŢER SPECIALIST I, POZIŢIA 84  DIN STATUL DE ORGANIZARE LA COMPARTIMENTUL INVESTIŢII – SERVICIUL ADMINISTRARE PATRIMONIU, EXPLOATARE ŞI INVESTIŢII PRIN ÎNCADRARE DIRECTĂ


TABEL NOMINAL cu rezultatele obţinute la evaluarea psihologică, susţinută în data de 25.10.2018 de către candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poz. 84 din statul de organizare la Compartimentul Investiţii – Serviciul Administrare Patrimoniu, exploatare şi Investiţii din cadrul clubului, prin încadrare directă:

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Rezultatul evaluării psihologice

1.

DELCEA COSMIN-GEORGE

APT

Având în vedere O.m.a.i. nr. 291/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor în M.A.I., în vederea participării la concurs, candidaţii vor parcurge etapele prevăzute de actul normativ intern menţionat, pentru stabilirea aptitudinii/ inaptitudinii în muncă.

În conformitate cu prevederile art. 9 ”Examenul medical la încadrare este obligatoriu, se realizează anterior altor probe de concurs/examen, are caracter eliminatoriu şi se efectuează conform prevederilor legale specifice din M.A.I.    Fişa medicală de încadrare în M.A.I., finalizată cu menţiunea "Apt" şi eliberată cu această ocazie, atestă aptitudinea lucrătorului de a-şi desfăşura activitatea în cadrul M.A.I.

ATENŢIE!

Fişa medicală menţionată anterior, încheiată cu menţiunea „Apt” va fi depusă la dosarul de concurs, până la data limită de depunere a dosarelor de recrutare, respectiv 02.11.2018, ora 1400, fără această fişă nefiind posibilă participarea la concurs şi încadrarea candidatului în Ministerul Afacerilor Interne.

În acest sens, candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 84 din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Investiţii din cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu, Exploatare şi Investiţii, SE VOR PREZENTA în cel mai scurt timp, între orele 0800-1600, la sediul C.S. Dinamo Bucureşti, din Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2, secretariatul comisiei de concurs, în vederea demarării procedurii sus-menţionate.

Postat azi 30.10.2018.                                                                                      

Program Competitional

Săptămâna 21-27 ianuarie 2019

Baschet. Liga Națională (Grupa Galbenă, etapa 2), 26 ianuarie, ora 18:00: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 12), vineri 25 ianuarie, ora 18:00: Dinamo – CSM București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 11), 26 ianuarie: Știința Bacău – Dinamo

Atletism. Grand Prix seniori, tineret, juniori, 25-27 ianuarie, Bacău

Judo. Tel Aviv Grand Prix 2019, 24-26 ianuarie, Israel

Scrimă. Cupa Mondială – sabie feminin, 25-26 ianuarie, Salt Lake City (Utah / SUA)

Scrimă. Campionatele Naționale de juniori (m+f), 24-27 ianuarie, București

Tir. Meyton Cup, 18-23 ianuarie, Austria

Acreditari CHL

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 247 vizitatori online