Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră COMUNICARE MODIFICARE DATA TESTARE PSIHOLOGICA PENTRU CANDIDATII INSCRISI LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTULUI VACANT DE MUNCITOR CALIFICAT (montator pereti si plafoane din ghips carton), POZITIA 92 DIN STATUL DE ORGANIZARE LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

COMUNICARE MODIFICARE DATA TESTARE PSIHOLOGICA PENTRU CANDIDATII INSCRISI LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTULUI VACANT DE MUNCITOR CALIFICAT (montator pereti si plafoane din ghips carton), POZITIA 92 DIN STATUL DE ORGANIZARE LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

   

            ANUNȚ MODIFICARE DATĂ TESTARE PSIHOLOGICĂ

 

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat IV-I (montator pereți și plafoane din ghips carton), poziția 92 din statul de organizare al clubului la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții – Serviciul Administrare Patrimoniu, Explotare și Investiții din cadrul C.S. Dinamo Bucureşti

 

 

 

        TESTAREA PSIHOLOGICĂ pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat  IV-I (montator pereți și plafoane din ghips carton), poziția 92  din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții din cadrul Serviciul Administrare Patrimoniu, Explotare și Investiții, se modifică și va avea loc în data de 14.06.2019, ora 08.15 la Centrul de Psihosociologie al M.A.I.

ATENŢIE!

Candidaţii trebuie să se prezinte la Centrul de Psihosociologie al M.A.I., în data sus-menționată, la ora 8.00, având asupra lor documente de legitimare valabile, pix cu pastă de culoare albastră. Nu este permis accesul cu telefoane mobile!

NU VOR PUTEA SOLICITA O REPROGRAMARE.

Rezultatele la testarea psihologică vor fi comunicate candidaților prin postare pe pagina de internet-www.csdinamo.ro, secţiunea Administrativ – Carieră, precum şi la avizierul Clubului Sportiv Dinamo București, Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2.

Adresa Centrului de Psihosociologie al M.A.I.:

Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2.

 

Postat azi 10.06.2019.                               

Program Competitional

Săptămâna 12-18 august

Handbal. Meciuri amicale în Austria: Krems – Dinamo (13 august), Fivers – Dinamo (14 august). Turneu Graz (16-18 august)

Rugby. Cupa României (etapa a 2-a), 17 august, ora 11:00: Gloria Buzău - Dinamo

Canotaj. Campionatul Național de juniori I + Cupa Federatiei, 13-23 august, Iasi 

Tir. Campionatul National de tineret și seniori, 15-22 august, Bucuresti 

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 456 vizitatori online