Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră COMUNICARE REFERITOR VIZITA MEDICALA PENTRU CANDIDATII INSCRISI LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTULUI VACANT DE MUNCITOR CALIFICAT (montator pereti si plafoane din ghips carton) LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

COMUNICARE REFERITOR VIZITA MEDICALA PENTRU CANDIDATII INSCRISI LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTULUI VACANT DE MUNCITOR CALIFICAT (montator pereti si plafoane din ghips carton) LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

 

înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat IV-I (montator pereți și plafoane din ghips carton) (personal contractual), poziția 92 din statul de organizare al clubului la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții din cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții

 

 

Având în vedere O.m.a.i. nr. 291/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor în M.A.I. şi ale Procedurii PS-001-DMRU nr. 4244380 din 03.10.2013, în vederea participării la concurs, candidaţii vor parcurge etapele prevăzute de actele normative interne menţionate, pentru obţinerea fişei de aptitudine în muncă eliberată de structura competentă de medicina muncii din cadrul M.A.I.

ATENŢIE!

            Fişa de aptitudine în muncă menţionată anterior, încheiată cu menţiunea „Apt” va fi depusă la dosarul de concurs, în termen de maxim 10 zile de la finalizarea concursului, fără această fişă nefiind posibilă încadrarea candidatului în Ministerul Afacerilor Interne.

 

În acest sens, candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat IV-I (montator pereți și plafoane din ghips carton) (personal contractual), poziția 92 din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții din cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții, declarați ”apt” din punct de vedere psihologic, precum şi, ”admis” la etapa selecţia dosarelor se vor prezenta în data de 18.06.2019, până la ora 16.30 la sediul C.S. Dinamo București, din Șos. Ștefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2, secretariatul comisiei de concurs, în vederea demarării procedurii sus-menționate.

            Postat azi 18.06.2019.                                  

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 446 vizitatori online