Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră COMUNICARE TESTARE PSIHOLOGICĂ pentru ocuparea postului vacant de Şef secţie, poziţia 341 din statul de organizare al clubului, la Secţia Jocuri Sportive

COMUNICARE TESTARE PSIHOLOGICĂ pentru ocuparea postului vacant de Şef secţie, poziţia 341 din statul de organizare al clubului, la Secţia Jocuri Sportive

 COMUNICARE

  

          TESTAREA PSIHOLOGICĂ pentru candidaţii înscrişi la concursul din data de 20.12.2017 pentru ocuparea postului vacant şef secţie la Secţia Jocuri Sportive din cadrul clubului, va avea loc în data de 06.12.2017, ora 800, la Centrul de Psihosociologie al M.A.I.

          Candidaţii se vor prezenta la Centrul de Psihosociologie al M.A.I. cu act de identitate, pix cu pastă albastră şi fără telefoane.

 

ATENŢIE!

         Pentru candidaţii care au efectuat testarea psihologică pentru ocuparea  unui post de conducere vacant, în ultimele 6 (şase) luni, avizul psihologic este valabil.

  

                   Adresa:

        Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2.

                  

Publicat azi 28.11.2017 

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 260 vizitatori online