Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră LISTA CANDIDATI CARE NU INDEPLINESC CONDITII CONCURS AGENT I, POZITIA 117/a DIN STATUL DE ORGANIZARE AL CLUBULUI LA COMPARTIMENTUL PROTECTIA MEDIULUI DIN CADRUL S.A.P.E.I.

LISTA CANDIDATI CARE NU INDEPLINESC CONDITII CONCURS AGENT I, POZITIA 117/a DIN STATUL DE ORGANIZARE AL CLUBULUI LA COMPARTIMENTUL PROTECTIA MEDIULUI DIN CADRUL S.A.P.E.I.

LISTA CANDIDAŢILOR

 care nu îndeplinesc condiţiile de participare la concursul organizat  pentru ocuparea postului vacant de agent I, poziția 117/a din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Protecția Mediului din cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții, prin încadrare directă

 

 

În conformitate cu prevederile art.16 alin.2 din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare şi în baza Procesului Verbal nr. 4596899/ 24.06.2019 cuprinzând concluziile verificării îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant de agent I, poziția 117/a din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Protecția Mediului din cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții, comisia de concurs comunică următoarele:

 

Nr. crt.

Numele și prenumele candidatului

Motivul respingerii

1.

FRĂȚILĂ CONSTANTINA

”Inapt” la evaluarea psihologică

 

2.

VLĂDOIU CONSTANTIN

”Inapt” la evaluarea psihologică

 

            În temeiul prevederilor art. 30 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016, cu modificările şi completările ulterioare, candidații sus-menţionați nu pot participa la concurs, aceștia neîndeplinind condiţiile legale privind participarea la concurs.

  

Postat azi 24.06.2019                                   

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 395 vizitatori online