Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră LISTA CANDIDATI CARE NU INDEPLINESC CONDITII PARTICIPARE CONCURS AGENT, POZITIA 85/ A LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

LISTA CANDIDATI CARE NU INDEPLINESC CONDITII PARTICIPARE CONCURS AGENT, POZITIA 85/ A LA C.E.R.I. - S.A.P.E.I.

LISTA CANDIDAŢILOR

 care nu îndeplinesc condiţiile de participare la concursul organizat  pentru ocuparea postului vacant de agent I –  poziția 85/a din statul de organizare al clubului, la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții – Serviciul Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții din cadrul C.S. Dinamo Bucureşti, prin încadrare directă

 

 

În conformitate cu prevederile art. 16 alin. 2 din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare şi în baza Procesului Verbal nr. 4596729/18.06.2019 cuprinzând concluziile verificării îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant de agent I –  poziția 85/a din statul de organizare, la Compartimentul Exploatare, Reparații și Intervenții – Serviciul Administrare Patrimoniu, Exploatare și Investiții din cadrul clubului, comisia de concurs comunică următoarele:

 

Nr. crt.

Numele și prenumele candidatului

Motivul respingerii

1.

DEMICI IOAN

NEPREZENTAT la evaluarea psihologică

 

2.

STOLOJANU CONSTANTIN

”INAPT” la evaluarea psihologică

            În temeiul prevederilor art. 30 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016, cu modificările şi completările ulterioare, candidații sus-menţionați nu pot participa la concurs, aceștia neîndeplinind condiţiile legale privind participarea la concurs.

 

 

 

Postat azi 19.06.2019.                                                                                 

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 407 vizitatori online