Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Sala de fitness CS Dinamo, locul ideal pentru relaxare în centrul oraşului

Sala de fitness CS Dinamo, locul ideal pentru relaxare în centrul oraşului

fitnessDinamoPentru a veni în întampinarea aşteptărilor publicului din Bucureşti, la nivelul CS Dinamo funcţionează una dintre cele mai moderne şi bine dotate săli de fitness din capitală. Pe lângă aparatura modernă şi atmosfera plăcută, aici vă veţi întâlni cu instructori de fitness profesionişti care vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi informaţii, astfel încât experienţa dumneavoastră la sala CS Dinamo să fie una memorabilă, iar rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor. 

Trainerul Vadim Negoescu şi-a descoperit pasiunea pentru fitness în urmă cu trei ani dintr-o întâmplare. "Mergeam la sală cu un prieten, iar acolo am cunoscut cu timpul diverşi veterani ai sportului. M-am antrenat cu ei o perioadă, am învăţat un stil de antrenament corect şi am văzut rezultatele”.

VadimTrainerA absolvit şcoala de instructor / antrenor personal la Federaţia Română De Fitness şi Bodybuilding, iar în prezent este trainer la sala de fitness CS Dinamo, unde îi ajută pe clienţi să-şi îndeplinească obiectivele. Intr-o perioadă în care asistăm la un interes crescut faţă de activităţile sportive, antrenorul personal nu este o modă, ci o necesitate. "Decât să ne accidentăm preluand anumite informaţii de pe internet, mai bine apelăm la un trainer personal care are o pregătire fizică şi pshică adecvată. El este singurul care te poate ajuta să ajungi în siguranţă la rezultatele dorite". 

Un lucru pe care Vadim vrea să-l schimbe la oamenii cu care lucrează este nu doar modul de viaţă, ci şi percepţia lor asupra încrederii de sine. "Rezultatele nu vin peste noapte. Nu este greu să constaţi că nu-ţi place ce vezi în oglindă, dar trebuie să ai voinţă şi răbdare". 

Tarifele şi programul sălii de fitness CS Dinamo le puteţi accesa aici:

http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-fitness

Vă aşteptăm la sala de fitness CS Dinamo, locul unde vă relaxaţi într-un mod plăcut şi sănătos!

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 310 vizitatori online