Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Sala de fitness CS Dinamo, locul ideal pentru relaxare în centrul oraşului

Sala de fitness CS Dinamo, locul ideal pentru relaxare în centrul oraşului

fitnessDinamoPentru a veni în întampinarea aşteptărilor publicului din Bucureşti, la nivelul CS Dinamo funcţionează una dintre cele mai moderne şi bine dotate săli de fitness din capitală. Pe lângă aparatura modernă şi atmosfera plăcută, aici vă veţi întâlni cu instructori de fitness profesionişti care vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi informaţii, astfel încât experienţa dumneavoastră la sala CS Dinamo să fie una memorabilă, iar rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor. 

Trainerul Vadim Negoescu şi-a descoperit pasiunea pentru fitness în urmă cu trei ani dintr-o întâmplare. "Mergeam la sală cu un prieten, iar acolo am cunoscut cu timpul diverşi veterani ai sportului. M-am antrenat cu ei o perioadă, am învăţat un stil de antrenament corect şi am văzut rezultatele”.

VadimTrainerA absolvit şcoala de instructor / antrenor personal la Federaţia Română De Fitness şi Bodybuilding, iar în prezent este trainer la sala de fitness CS Dinamo, unde îi ajută pe clienţi să-şi îndeplinească obiectivele. Intr-o perioadă în care asistăm la un interes crescut faţă de activităţile sportive, antrenorul personal nu este o modă, ci o necesitate. "Decât să ne accidentăm preluand anumite informaţii de pe internet, mai bine apelăm la un trainer personal care are o pregătire fizică şi pshică adecvată. El este singurul care te poate ajuta să ajungi în siguranţă la rezultatele dorite". 

Un lucru pe care Vadim vrea să-l schimbe la oamenii cu care lucrează este nu doar modul de viaţă, ci şi percepţia lor asupra încrederii de sine. "Rezultatele nu vin peste noapte. Nu este greu să constaţi că nu-ţi place ce vezi în oglindă, dar trebuie să ai voinţă şi răbdare". 

Tarifele şi programul sălii de fitness CS Dinamo le puteţi accesa aici:

http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-fitness

Vă aşteptăm la sala de fitness CS Dinamo, locul unde vă relaxaţi într-un mod plăcut şi sănătos!

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 255 vizitatori online