Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Alegeţi cel mai modern bazin olimpic din România, la Clubul Sportiv Dinamo!

Alegeţi cel mai modern bazin olimpic din România, la Clubul Sportiv Dinamo!

4Cel mai modern bazin olimpic din România îşi aşteaptă clienţii şi în această primăvară la Clubul Sportiv Dinamo! Nu doar sportivii profesionişti, ci toţi cei care îşi doresc o condiţie fizică de invidiat şi un loc ideal de relaxare pot beneficia de condiţiile excepţionale pe care le oferă Clubul Dinamo.

Bazinul olimpic acoperit măsoară 50m lungime şi 25m lăţime, are 726 de locuri în tribune şi loje VIP, şi este construit cu tehnologie modernă. În aceeaşi clădire, un bazin de 25m, cu 5 culoare, este folosit pentru iniţiere. Bazinul olimpic utilizează cea mai avansată tehnologie de încălzire şi tratare a apei, cuprinzând un sistem performant de filtrare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie. Sonorizarea internă si sistemele de monitorizare video completează dotările ultra-moderne ale bazinului pentru a vă garanta o experienţă cât mai plăcută.

Datorită dimensiunilor sale, precum şi a amplasării în centrul Bucureştiului, bazinul olimpic Dinamo este locul ideal de antrenament în orice anotimp, dar mai ales pe perioada sezonului rece, pentru practicanţii de triatlon din oraş.

Intrarea la bazin în vederea practicării agrementului sportiv costă 20 de lei în timpul săptămânii (de luni până vineri orele 18 - 22) şi 30 de lei în weekend, între orele 10.00 - 20.00 sâmbăta şi 12.00 - 20.00 duminica, cu precizarea că accesul poate fi restricţionat pe durata competiţiilor sportive. Cursurile de înot pentru copii cuprind 10 şedinţe şi costă 250 de lei, cu programare prealabilă.

Printre beneficiile înotului se numără reducerea riscului bolilor cardiovasculare, dezvoltarea musculaturii, ameliorarea posturii corporale, dezvoltarea flexibilitatii, relaxarea şi îmbunătăţirea dezvoltării psihomotorii.

Mai multe informaţii despre tarifele şi tipurile de abonamente disponibile la bazinul oplimpic CS Dinamo, puteţi gasi pe www.csdinamo.eu/agrement-natatie şi pe pagina de Facebook destinată agrementului, www.facebook.com/DinamoAgrement. Vă aşteptăm la înot!

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 288 vizitatori online