Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Agrement la Dinamo in sezonul estival

Agrement la Dinamo in sezonul estival

terasaSezonul estival nu inseamna doar o perioada a vacantelor, ci si anotimpul in care dorim sa petrecem mai mult timp in natura, sa ne miscam si sa ne incarcam bateriile.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt doritori de miscare in natura, Clubul nostru vine, in aceasta perioada, cu o oferta de servicii de agrement sportiv irezistibila. Desi suntem pozitionati in zona centrala a orasului, Parcul Dinamo este o adevarata oaza de vegetatie care gazduieste o serie de facilitati sportive ce pot fi accesate de publicul larg in acest sezon si unde puteti practica sportul dumneavoastra preferat.

Primul pe lista este, bineinteles, Bazinul olimpic descoperit care si-a deschis portile inca din data de 1 iunie si care este pus permanent la dispozitia publicului: de luni pana vineri, de la ora 9:00 la 14:00 pentru desfasurarea cursurilor de initiere la inot, iar de la ora 14:00 la 22:00, pentru agrement. Bazinul este, de asemenea deschis sambata si duminica exlcusiv pentru agrement. In incinta bazinului puteti face plaja pe sezlongurile special instalate pentru dumneavoastra sau pe gradenele pozitionate in tribuna bazinului. De asemenea, va puteti petrece timpul pe terasa bazinului unde va stam la dispozitie cu bauturi racoritoare, inghetata si mancare.

In acelasi timp cu bazinul descoperit, ramane deschis publicului, pe intreaga perioada a sezonului estival, si Bazinul acoperit “Tolea Grintescu” asa incat, daca vremea nu va permite sa stati afara, aveti la dispozitie o alternativa pentru practicarea sportului preferat.

Clubul nostru va ofera, de asemenea, posibilitatea de a va petrece timpul liber practicand tenisul pe unul dintre cele 6 campuri pe care vi le punem la dispozitie atat in timpul zilei, dar si noaptea cand acestea sunt luminate de instalatia de nocturna.

O alta alternativa prin care va puteti petrece timpul liber in incinta bazei noastre sportive, o reprezinta joggingul sau alergarea. Pentru aceasta va stam permanent la dispozitie, de luni pana duminica, indiferent de ora, cu singura pista de atletism din Bucuresti acoperita cu tartan si omologata pentru competitii internationale.

Nu in ultimul rand va reamintim faptul ca, in incinta bazei noastre sportive din soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9, va sta la dispozitie si terenul de fotbal cu gazon sintetic.

Complexul Sportiv Dinamo Bucuresti este situat in imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare insa, daca veniti cu autoturismele proprii, aveti posibilitatea de a utiliza parcarea noastra care este mai mult decat incapatoare, indiferent de numarul de persoane care practica simultan agrementul in incinta Clubului.

Mai multe detalii despre serviciile noastre de agrement si initiere sportiva pentru public, puteti gasi accesand atat website-ul oficial al clubului – www.csdinamo.eu – cat si pagina de facebook destinata agrementului - www.facebook.com/DinamoAgrement

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 298 vizitatori online