Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Agrement la Dinamo in sezonul estival

Agrement la Dinamo in sezonul estival

terasaSezonul estival nu inseamna doar o perioada a vacantelor, ci si anotimpul in care dorim sa petrecem mai mult timp in natura, sa ne miscam si sa ne incarcam bateriile.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt doritori de miscare in natura, Clubul nostru vine, in aceasta perioada, cu o oferta de servicii de agrement sportiv irezistibila. Desi suntem pozitionati in zona centrala a orasului, Parcul Dinamo este o adevarata oaza de vegetatie care gazduieste o serie de facilitati sportive ce pot fi accesate de publicul larg in acest sezon si unde puteti practica sportul dumneavoastra preferat.

Primul pe lista este, bineinteles, Bazinul olimpic descoperit care si-a deschis portile inca din data de 1 iunie si care este pus permanent la dispozitia publicului: de luni pana vineri, de la ora 9:00 la 14:00 pentru desfasurarea cursurilor de initiere la inot, iar de la ora 14:00 la 22:00, pentru agrement. Bazinul este, de asemenea deschis sambata si duminica exlcusiv pentru agrement. In incinta bazinului puteti face plaja pe sezlongurile special instalate pentru dumneavoastra sau pe gradenele pozitionate in tribuna bazinului. De asemenea, va puteti petrece timpul pe terasa bazinului unde va stam la dispozitie cu bauturi racoritoare, inghetata si mancare.

In acelasi timp cu bazinul descoperit, ramane deschis publicului, pe intreaga perioada a sezonului estival, si Bazinul acoperit “Tolea Grintescu” asa incat, daca vremea nu va permite sa stati afara, aveti la dispozitie o alternativa pentru practicarea sportului preferat.

Clubul nostru va ofera, de asemenea, posibilitatea de a va petrece timpul liber practicand tenisul pe unul dintre cele 6 campuri pe care vi le punem la dispozitie atat in timpul zilei, dar si noaptea cand acestea sunt luminate de instalatia de nocturna.

O alta alternativa prin care va puteti petrece timpul liber in incinta bazei noastre sportive, o reprezinta joggingul sau alergarea. Pentru aceasta va stam permanent la dispozitie, de luni pana duminica, indiferent de ora, cu singura pista de atletism din Bucuresti acoperita cu tartan si omologata pentru competitii internationale.

Nu in ultimul rand va reamintim faptul ca, in incinta bazei noastre sportive din soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9, va sta la dispozitie si terenul de fotbal cu gazon sintetic.

Complexul Sportiv Dinamo Bucuresti este situat in imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare insa, daca veniti cu autoturismele proprii, aveti posibilitatea de a utiliza parcarea noastra care este mai mult decat incapatoare, indiferent de numarul de persoane care practica simultan agrementul in incinta Clubului.

Mai multe detalii despre serviciile noastre de agrement si initiere sportiva pentru public, puteti gasi accesand atat website-ul oficial al clubului – www.csdinamo.eu – cat si pagina de facebook destinata agrementului - www.facebook.com/DinamoAgrement

Program Competitional

Săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Handbal. EHF European League, etapa 4 (Grupa B), 24 noiembrie, ora 19:45: Dinamo – USAM Nimes Gard (Fra). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 27 noiembrie, ora 18:25 (TVR 1): Dinamo - HDCS Constanța. Sala Rapid București

Volei feminin. Divizia A1, Turneul 4: 28-30 noiembrie (se joacă la Voluntari). Meci 1, 28 noiembrie, ora 14:00 (TVR 3): CS Știința Bacău – Dinamo. Meci 2, 29 noiembrie, ora 14:00: Dinamo – Rapid București.

Volei masculin. Divizia A1, Turneul 3: 27-29 noiembrie (se joacă la Galați). Meci 1, 27 noiembrie, ora 15:00: Arcada Galați – Dinamo. Meci 2, 28 noiembrie, ora 18:00: Dinamo – CS U Cluj Napoca.

Polo. Superliga masculină, Turneul III (25-29 noiembrie), Bazinul Floreasca din București. Etapa 1 (25.11, ora 18:00):  Poli Cluj- Dinamo. Etapa 2 (26.11, ora 11:30):  Sportul Studentesc – Dinamo. Etapa 3 (26.11, ora 18:00): Dinamo – Steaua. Etapa 4 (27.11, ora 8:30): Crișul Oradea – Dinamo. Etapa 5 (27.11, ora 17:30): Dinamo - CSM Oradea. Etapa 6 (28.11, ora 13:30): Dinamo - Amefa Arad. Etapa 7 (29.11, ora 12:00): Rapid – Dinamo.

Box. Campionatele Europene de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Lupte. Campionatul Național cadeți și U23, 27-29 noiembrie, Constanța

Haltere. Campionatul Național seniori, 23-27 noiembrie, Bascov (Argeș)

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 256 vizitatori online