Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Atletism de agrement la Dinamo

Atletism de agrement la Dinamo

stadion_dinamoUna dintre disciplinele sportive aflate în plină creştere de popularitate mai ales în rândul populaţiei urbane, este alergarea. În ultimii ani a crescut numărul competiţiilor de alergare de tip “open” la care se înscriu şi participă tot mai multe persoane care nu practică atletismul ca sport de performanţă, ci doar ca hobby. În Bucureşti, dar şi în alte oraşe, parcurile sunt, de la an la an tot mai pline de alergători care îşi fac loc din ce în ce mai greu printre trecători, biciclete şi copii. În aceste condiţii, nevoia de asigurare a unor locuri cât mai bine adaptate nevoilor acestei categorii de practicanţi ai sportului de agrement, este tot mai acută, mai ales într-un oraş cu o populaţie atât de mare cum este Capitala.

Clubul Sportiv Dinamo le pune la dispoziţie pasionaţilor de alergare din Bucureşti, o soluţie adecvată nevoilor şi aşteptărilor lor, la un preţ mai mult decât accesibil: pista de atletism din incinta Stadionului Dinamo din bulevadrul Ştefan cel Mare. Această facilitate sportivă este deschisă permanent publicului şi prezintă câteva avantaje în plus faţă de oricare altă soluţie alternativă din oraş: Este singura pistă de tartan din Bucureşti omologată pentru competiţii internaţionale, are 10 culoare (lungime culoarul 1: 400 m), este luminată pe timpul nopţii şi este situată în zona centrală a Capitalei. Aceasta este, de fapt, şi locaţia aleasă în ultimul an de foarte mulţi alergători bucureşteni pentru desfăşurarea antrenamentelor în vederea participării la cele mai mari competiţii “open” anuale: Semimaratonul Internaţional şi Maratonul Internaţional Bucureşti (la care s- adăugat şi “Bucharest 10k&family run” începând din acest an). Mai mult, pasionaţii de mişcare care au abonamente de agrement la sala de fitness sau la bazinul de înot, cu intrări nelimitate, au acces gratuit pe pista de atletism în perioada de valabilitate a abonamentelor respective.

Deşi Stadionul Dinamo este situat într-un cartier aglomerat, alergătorii care optează să vină aici din zone mai îndepărtate ale oraşului, utilizând în acest sens autoturismele personale în locul bicicletelor sau al mijloacelor de transport în comun, beneficiază de un număr suficient de locuri de parcare ce le sunt puse la dipoziţie în incinta Complexului Sportiv, la un preţ accesibil.

Având în vedere toate aceste avantaje şi facilităţi, vă aşteptăm să veniţi într-un număr cât mai mare pe pista de atletism a Stadionului Dinamo Bucureşti.

Mai multe informaţii despre tarife şi program, aici: http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-atletism

Program Competitional

Săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Handbal. EHF European League, etapa 4 (Grupa B), 24 noiembrie, ora 19:45: Dinamo – USAM Nimes Gard (Fra). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 27 noiembrie, ora 18:25 (TVR 1): Dinamo - HDCS Constanța. Sala Rapid București

Volei feminin. Divizia A1, Turneul 4: 28-30 noiembrie (se joacă la Voluntari). Meci 1, 28 noiembrie, ora 14:00 (TVR 3): CS Știința Bacău – Dinamo. Meci 2, 29 noiembrie, ora 14:00: Dinamo – Rapid București.

Volei masculin. Divizia A1, Turneul 3: 27-29 noiembrie (se joacă la Galați). Meci 1, 27 noiembrie, ora 15:00: Arcada Galați – Dinamo. Meci 2, 28 noiembrie, ora 18:00: Dinamo – CS U Cluj Napoca.

Polo. Superliga masculină, Turneul III (25-29 noiembrie), Bazinul Floreasca din București. Etapa 1 (25.11, ora 18:00):  Poli Cluj- Dinamo. Etapa 2 (26.11, ora 11:30):  Sportul Studentesc – Dinamo. Etapa 3 (26.11, ora 18:00): Dinamo – Steaua. Etapa 4 (27.11, ora 8:30): Crișul Oradea – Dinamo. Etapa 5 (27.11, ora 17:30): Dinamo - CSM Oradea. Etapa 6 (28.11, ora 13:30): Dinamo - Amefa Arad. Etapa 7 (29.11, ora 12:00): Rapid – Dinamo.

Box. Campionatele Europene de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Lupte. Campionatul Național cadeți și U23, 27-29 noiembrie, Constanța

Haltere. Campionatul Național seniori, 23-27 noiembrie, Bascov (Argeș)

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 266 vizitatori online