Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu va așteaptă pe tot timpul iernii

Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu va așteaptă pe tot timpul iernii

Chiar daca a început sezonul sporturilor de iarna și multe partii sunt deja acoperite de zăpada, totuși iubitorii natatiei precum și persoanele care doresc, pur și simplu să se relaxeze seara, după programul de munca sau la sfarsit de săptămâna, au posibilitatea de a o face în cel mai nou si modern bazin olimpic acoperit din Romania.

Pe tot parcursul iernii, indiferent cât de scăzute vor fi temperaturile atmosferice sau cât de mare va fi zăpada, Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu din incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti, va sta la dispoziție, oferindu-va conditiile optime pentru recreere, relaxare și mișcare. Piscina olimpica este organizata pe 10 culoare cu lungimea de 50 de metri iar temperatura apei din bazin nu coboară niciodată sub 27 de grade Celsius, ceea ce reprezintă cele mai bune condiții de practicare nu doar a agrementului sportiv, ci și pentru antrenamentele pe timp de iarna ale iubitorilor sau pasionatilor de natatie ori de triatlon. Astfel, de exemplu participantii la traditionala competiție Triathlon Winter Challenge își pot desfasura întregul antrenament în complexul Dinamo Bucuresti unde, pe lângă bazin olimpic, au la dispoziție și pista de atletism pentru antrenamentele de alergare, respectiv velodromul pentru antrenamentele de ciclism.

Pe lângă conditiile deosebite pe care le ofera bazinul nostru olimpic, acoperit, acesta mai prezinta și câteva avantaje care nu pot fi ignorate de pasionatii de natatie din Bucuresti, cum ar fi: pozitionarea în zona centrala a orașului, la intersecția Bulevardului Stefan cel Mare cu strazile Barbu Vacarescu și Tunari, în proximitatea statiilor principalelor mijloace de transport în comun (metrou, tramvai și autobuz), existența unui numar foarte mare de locuri de parcare în incinta Complexului și nu în ultimul rând, tarifele de acces foarte reduse, practic fără concurenta în Bucuresti, la un asemenea bazin de inot.

Pentru mai multe detalii vă rugăm sa vizitati www.csdinamo.eu și www.facebook.com/DinamoAgrement

Program Competitional

Săptămâna 19-25 octombrie 2020

Handbal. EHF European League, Grupa B (etapa 1), 20 octombrie, ora 19:45: Dinamo – Sporting CP. Sala Dinamo (se dispută fără spectatori). DigiSport, Telekom Sport, Look TV

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 10), 23 octombrie, ora 16:30: CSM București - Dinamo. Sfântu Gheorghe

Lupte. Campionatul Național individual, 23-25 octombrie, Reșița

Judo. Cupa României individual seniori și finala CN echipe U23, 23-25 octombrie, Poiana Brașov

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 363 vizitatori online