Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Bazinul Olimpic Dinamo, locul ideal pentru competitiile corporate

Bazinul Olimpic Dinamo, locul ideal pentru competitiile corporate

a--06Natatia este una dintre cele mai agreate activități sportive pe perioada sezonului cald și este, prin excelentă, un mod ideal de petrecere a timpului liber, în special pentru angajații din companii.

Concursurile de natatie organizate pentru angajații din mediul corporatist pot avea, la rândul lor, ca principala implicatie angrenarea acestora la practicarea inotului, disciplina sportiva cu o mare influenta in dezvoltarea calitatilor motrice de baza, in cresterea capacitatii de efort a organismului. Pentru formarea unui personal sanatos, bine dezvoltat psihic si intelectual, pregatit temeinic in raport cu cerintele determinate de profilul si munca specifica fiecarei companii in parte, competitiile de inot desfasurate in incinta Bazinului Olimpic Dinamo reprezinta solutia optima. Prevenirea si combaterea influentelor daunatoare ale sedentarismului asupra starii de sanatate si capacitatii de munca a angajatilor, precum si largirea sferei de cuprindere a personalului in practicarea permanenta a exercitiilor fizice si sportului in raport cu preferintele, varsta, sexul si specificul activitatilor zilnice pe care le desfasoara ar trebui sa fie un obiectiv prioritar al oricarei companii.

In scopul mentinerii si intaririi starii de sanatate a angajatilor, dezvoltarii capacitatilor motrice si psihice din sfera cognitiva, volitiva si afectiva, al sporirii capacitatii de efort prelungit, companiile, indiferent de industria in care activeaza, pot opta pentru exercitii de team-building la Clubul Sportiv Dinamo. Situat in centrul Bucurestiului si beneficiind de facilitati moderne in care se desfasoara discipline sportive precum natatie, atletism, tenis, fotbal sau fitness, Clubul Dinamo ofera conditiile ideale pentru antrenament si relaxare.

Activitatea de team-building este un proces continuu care ajuta la transformarea unui colectiv de lucru intr-o echipa unita si eficienta, vizand incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui obiectiv comun, imbunatatirea procesului de comunicare si stimularea luarii deciziilor prin consens. Acest obiectiv poate fi realizat intr-un mod placut si util, rezultatele reflectandu-se atat in coeziunea grupului, cat si in starea de sanatate a participantilor.

Va asteptam la Clubul Sportiv Dinamo sa va imbunatatiti performantele echipei in competitii sportive in care nu exista invingatori si invinsi. Mai multe informatii despre servicii si tarife puteti gasi pe www.csdinamo.eu sau www.facebook.com/DinamoAgrement.

Program Competitional

27 noiembrie - 3 decembrie 2023

Handbal. EHF European League (etapa 5), 28 noiembrie, ora 19:45: HC Izvidac (Bosnia Herțegovina) - Dinamo. DigiSport, Prima Sport

Volei masculin. Challenge Cup (16-imi, manșa retur), 29 noiembrie, ora 19:00: Olanda - Numidia VC Limax Linne (Olanda)

Handbal. Liga Națională (etapa 13), 1 decembrie, ora 17:30: CSM București – Dinamo. Se dispută în sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 2 decembrie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 2 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Unirea Dej. Sala Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 11), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Municipal Galați. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 1 decembrie, ora 14:00: Aro Muscelul Câmpulung - Dinamo

Polo. Superliga (etapa 7), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Rapid. Bazin Anatolie Grințescu Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret, 28 noiembrie – 2 decembrie, Bacău

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 258 vizitatori online