Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Esti instructor de inot? Vino la cel mai modern bazin olimpic din Bucuresti!

Esti instructor de inot? Vino la cel mai modern bazin olimpic din Bucuresti!

foto_articol_instructoriClubul Sportiv Dinamo Bucuresti detine, incepand cu anul 2015, cel mai modern bazin olimpic acoperit din Romania care este destinat atat sportivilor de performanta ai sectiilor de natatie si polo, cat si publicului larg pentru practicarea inotului de agrement sau initierea in natatie.

In anul care a trecut de la deschiderea bazinului olimpic acoperit “Tolea Grintescu” situat in incinta bazei sportive Dinamo din Soseaua Stefan cel Mare, nr. 7-9 din Bucuresti, tot mai multi copii au trecut pragul acestei locatii moderne pentru a urma cursurile de initere la inot iar numarul acestora va fi, si in viitor, in continua crestere, mai ales datorita situarii acestuia in zona centrala a orasului dar si a faptului ca incepe sezonul estival iar peste cateva zile Clubul nostru va redeschide pentru public si bazinul descoperit.

In aceste conditii, pentru a face fata numarului tot mai mare de solicitari primite din partea publicului, pentru accesarea cursurilor de initiere la inot, avem nevoie de mai multi instructori de inot, atestati in acest sens si organizati, din punct de vedere legal, cel putin ca persoane fizice autorizate sa presteze activitati de invatamant in domeniul sportiv si recreational (Cod CAEN 8551).

Ce oferim? Sansa de a colabora cu cel mai titrat Club sportiv din Romania, pe baze contractuale si in conditii favorabile. De asemenea, oferim sansa de a desfasura cursuri de initiere pe tot parcursul anului, in incinta bazinului olimpic acoperit, si nu doar pe perioada sezonului estival. Nu in ultimul rand, locatia Clubului, in zona centrala a orasului, chiar langa statia de metrou Stefan cel Mare asigura accesul rapid si facil la bazinul de inot, indiferent de zona orasului din care va deplasati. In cateva cuvinte, va oferim o oportunitate ideala pentru orice instructor de inot de a-si desfasura activitatea pentru care s-a pregatit in conditii de un inalt nivel calitativ si intr-o locatie care are potentialul de a asigura un numar tot mai mare de clienti ai serviciilor de initiere la inot.

Pentru mai multe detalii privind conditiile colaborarii, va rugam sa ne contactati la tel. +4021.210.1288 sau prin e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 294 vizitatori online