Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere La inceputul verii, deschidem Bazinul olimpic descoperit Dinamo

La inceputul verii, deschidem Bazinul olimpic descoperit Dinamo

Bazin_descoperitPrima zi de vara calendaristica aduce cu sine si deschiderea Bazinului olimpic descoperit in incinta Complexului Sportiv Dinamo. Situat chiar in centrrul orasului Bucuresti, pe soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9, Complexul Dinamo pune, astfel, la dispozitia publicului, pe toata perioada sezonului cald (pana la 1 octombrie), doua bazine olimpice astfel incat, indiferent de vreme, va puteti petrece timpul liber intr-un mod agreabil practicand sporturile in apa, atat in bazinul acoperit Tolea Grintescu, cat si in cel descoperit.

Incepand cu acest an, bazinul descoperit va sta la dispozitia publicului pe tot parcursul zilei: in cursul saptamanii, de la ora 9 pana la ora 14.00 va fi destinat desfasurarii cursurilor de initiere la inot iar dupaamiaza, pana la ora 22.00, va fi destinat agrementului. In weekend, bazinul este destinat intreaga zi pentru agrement.

Ce va oferim, in plus, in aceasta perioada? Posibilitatea de a urmari, atat pe terasa acoperita cat si pe cea descoperita a bazinului olimpic, principalele evenimente ale acestei veri: Campionatul European de Fotbal si Jocurile Olimpice de la Rio.

Se anunta o vara calduroasa in acest an insa noi va asiguram ca atmosfera pe tot parcursul sezonului cald va fi, cu siguranta, una agreabila dat fiind faptul ca bazinul descoperit este situat intr-o oaza de vegetatie din incinta Complexului Dinamo, aflandu-se la adapostul unor copaci umbrosi care va vor oferi racoarea atat de dorita intr-un astfel de sezon. Iar dupa o sesiune de inot va veti putea retrage pe oricare dintre terasele bazinului pentru a savura o bautura racoritoare si o gustare, in timp ce veti urmari partidele echipei preferate din cadrul Campionatului European de Fotbal sau cele mai bune evolutii ale sportivilor de top ai lumii, in cadrul Jocurilor Olimpice.

Complexul Sportiv Dinamo benneficiaza si de o un numar foarte mare de locuri de parcare asa incat va puteti deplasa aici cu autoturismul propriu, fara a purta grija locului unde vi-l lasati. Pentru cei care aleg mijloacele de transport in comun pentru a se deplasa in zona, accesul este extrem de facil, Complexul Dinamo fiind situat chiar in dreptul statiei de metrou Stefan cel Mare.

Va asteptam in numar cat mai mare, pe parcursul acestei veri, la Dinamo, pentru a va bucura de facilitatile de agrement sportiv pe care le punem la dispozitia publicului bucurestean.

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 279 vizitatori online