Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement La inceputul verii, deschidem Bazinul olimpic descoperit Dinamo

La inceputul verii, deschidem Bazinul olimpic descoperit Dinamo

Bazin_descoperitPrima zi de vara calendaristica aduce cu sine si deschiderea Bazinului olimpic descoperit in incinta Complexului Sportiv Dinamo. Situat chiar in centrrul orasului Bucuresti, pe soseaua Stefan cel Mare nr. 7-9, Complexul Dinamo pune, astfel, la dispozitia publicului, pe toata perioada sezonului cald (pana la 1 octombrie), doua bazine olimpice astfel incat, indiferent de vreme, va puteti petrece timpul liber intr-un mod agreabil practicand sporturile in apa, atat in bazinul acoperit Tolea Grintescu, cat si in cel descoperit.

Incepand cu acest an, bazinul descoperit va sta la dispozitia publicului pe tot parcursul zilei: in cursul saptamanii, de la ora 9 pana la ora 14.00 va fi destinat desfasurarii cursurilor de initiere la inot iar dupaamiaza, pana la ora 22.00, va fi destinat agrementului. In weekend, bazinul este destinat intreaga zi pentru agrement.

Ce va oferim, in plus, in aceasta perioada? Posibilitatea de a urmari, atat pe terasa acoperita cat si pe cea descoperita a bazinului olimpic, principalele evenimente ale acestei veri: Campionatul European de Fotbal si Jocurile Olimpice de la Rio.

Se anunta o vara calduroasa in acest an insa noi va asiguram ca atmosfera pe tot parcursul sezonului cald va fi, cu siguranta, una agreabila dat fiind faptul ca bazinul descoperit este situat intr-o oaza de vegetatie din incinta Complexului Dinamo, aflandu-se la adapostul unor copaci umbrosi care va vor oferi racoarea atat de dorita intr-un astfel de sezon. Iar dupa o sesiune de inot va veti putea retrage pe oricare dintre terasele bazinului pentru a savura o bautura racoritoare si o gustare, in timp ce veti urmari partidele echipei preferate din cadrul Campionatului European de Fotbal sau cele mai bune evolutii ale sportivilor de top ai lumii, in cadrul Jocurilor Olimpice.

Complexul Sportiv Dinamo benneficiaza si de o un numar foarte mare de locuri de parcare asa incat va puteti deplasa aici cu autoturismul propriu, fara a purta grija locului unde vi-l lasati. Pentru cei care aleg mijloacele de transport in comun pentru a se deplasa in zona, accesul este extrem de facil, Complexul Dinamo fiind situat chiar in dreptul statiei de metrou Stefan cel Mare.

Va asteptam in numar cat mai mare, pe parcursul acestei veri, la Dinamo, pentru a va bucura de facilitatile de agrement sportiv pe care le punem la dispozitia publicului bucurestean.

Program Competitional

Săptămâna 7-13 iunie 2021

Gimnastică. Campionatul Național de junioare, 10-12 iunie, Constanța

Inot. Campionatul Național de seniori, 11-13 iunie, Bazinul Dinamo, București

Judo. Campionatul Mondial de seniori, 6-14 iunie, Budapesta

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 8), sâmbătă, 12 iunie, ora 14:00: Tomitanii Constanța – Dinamo

Tir. Cupa României seniori, 10-13 iunie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

ANUNT

IN ATENȚIA PARTENERILOR CS DINAMO

Plățile se pot face și prin transfer bancar

Beneficiar: Clubul Sportiv Dinamo București

Banca Transilvania

Swift: BTRLRO22

Cod client: 3926194

Cont curent (ron): RO85BTRLRONCRT0392619401

Accesarea serviciilor oferite de CS Dinamo (inițiere sportivă, agrement...) se va face pe baza extrasului de cont (printat).

• Până în ora 14:00, plățile se vor face la casieria centrală din incinta clădirii principale de birouri (sediul CS Dinamo).

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Vizitatori online

Avem 181 vizitatori online