Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal de antrenament pentru alergători

Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal de antrenament pentru alergători

Dinamo_AtletismÎn incinta Clubului Sportiv Dinamo, sportul e la el acasă! Un complex modern care satisface cele mai înalte exigenţe şi pune la dispoziţia publicului de toate vârstele activităţi sportive dintre cele mai diverse, Clubul Dinamo e localizat chiar în centrul Bucureştiului.

Una dintre cele mai căutate facilităţi ale Clubului Dinamo este pista cu tartan unde se antrenează nu doar atleţii profesionişti ai Clubului, ci şi oamenii obişnuiţi pentru care cteva ture de stadion la începutul zilei sau după serviciu reprezintă modul ideal de a-şi menţine sănătatea şi buna dispoziţie. Alergarea este cea mai la îndemână şi cea mai puţin costisitoare activitate sportivă.

Tot aici vin şi maratoniştii, alergătorii experimentaţi care îşi doresc un loc unde să se antreneze în linişte şi siguranţă, pe o suprafaţă care le protejează articulaţiile. Pentru pista cu tartan optează şi companiile care vor să-şi motiveze angajaţii prin competiţii sportive interne. Pentru doar 2 lei pe oră, oricine poate veni să alerge pe stadionul Dinamo, chiar şi la ore târzii.

Clubul Dinamo îşi doreste să mute performanţa de pe terenurile de sport şi în societate, unde vrea să câştige cât mai mulţi adepţi ai mişcării pentru sănătate, pentru dezvoltare personală şi profesională. Numărul tot mai mare de persoane care decid să renunţe la televizor, junk food şi ore întregi petrecute în faţa computerului în favoarea unui stil de viaţă activ este dovada că alergarea nu mai este demult „o modă”. Vă aşteptăm la Clubul Sportiv Dinamo, să vă convingeţi singuri de beneficiile extraordinare ale sportului în aer liber!

Mai multe detalii despre serviciile de agrement pe care vi le oferă Clubul Dinamo puteţi gasi pe pagina noastra de Facebook, www.facebook.com/DinamoAgrement . Tarifele şi condiţiile de acces la pista de atletism a Clubului Dinamo, le puteţi găsi aici: http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-atletism. 

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 266 vizitatori online