Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal de antrenament pentru alergători

Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal de antrenament pentru alergători

Dinamo_AtletismÎn incinta Clubului Sportiv Dinamo, sportul e la el acasă! Un complex modern care satisface cele mai înalte exigenţe şi pune la dispoziţia publicului de toate vârstele activităţi sportive dintre cele mai diverse, Clubul Dinamo e localizat chiar în centrul Bucureştiului.

Una dintre cele mai căutate facilităţi ale Clubului Dinamo este pista cu tartan unde se antrenează nu doar atleţii profesionişti ai Clubului, ci şi oamenii obişnuiţi pentru care cteva ture de stadion la începutul zilei sau după serviciu reprezintă modul ideal de a-şi menţine sănătatea şi buna dispoziţie. Alergarea este cea mai la îndemână şi cea mai puţin costisitoare activitate sportivă.

Tot aici vin şi maratoniştii, alergătorii experimentaţi care îşi doresc un loc unde să se antreneze în linişte şi siguranţă, pe o suprafaţă care le protejează articulaţiile. Pentru pista cu tartan optează şi companiile care vor să-şi motiveze angajaţii prin competiţii sportive interne. Pentru doar 2 lei pe oră, oricine poate veni să alerge pe stadionul Dinamo, chiar şi la ore târzii.

Clubul Dinamo îşi doreste să mute performanţa de pe terenurile de sport şi în societate, unde vrea să câştige cât mai mulţi adepţi ai mişcării pentru sănătate, pentru dezvoltare personală şi profesională. Numărul tot mai mare de persoane care decid să renunţe la televizor, junk food şi ore întregi petrecute în faţa computerului în favoarea unui stil de viaţă activ este dovada că alergarea nu mai este demult „o modă”. Vă aşteptăm la Clubul Sportiv Dinamo, să vă convingeţi singuri de beneficiile extraordinare ale sportului în aer liber!

Mai multe detalii despre serviciile de agrement pe care vi le oferă Clubul Dinamo puteţi gasi pe pagina noastra de Facebook, www.facebook.com/DinamoAgrement . Tarifele şi condiţiile de acces la pista de atletism a Clubului Dinamo, le puteţi găsi aici: http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-atletism. 

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 301 vizitatori online