Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Academia de Handbal CS Dinamo

Academia de Handbal CS Dinamo - prezentare

Academia_de_Handbal

Academia de Handbal CS Dinamo a pornit firesc, ca urmare a performanțelor de excepție obținute de echipa de seniori în ultimii șase ani. O asemenea emulație creată în rândul pasionaților de handbal nu se putea continua decât printr-un proiect pornit de la baza piramidei. Cine își dorește să practice handbalul îi va căuta întotdeauna pe cei mai buni. De aici a pornit ideea căpitanului echipei de seniori, Dan Savenco.

Prin înființarea Academiei de handbal s-a avut în intenție selectarea, inițierea și formarea unor jucători în cadrul clubului, într-un concept modern, de la cele mai mici vârste. Acest proiect are ca obiectiv promovarea la echipele de performanță a copiilor crescuți la CS Dinamo. Astfel, au fost constituite grupe începând cu babyhandbal și minihandbal (băieți și fete), de care se un staff tânăr și performant.

Antrenamentele se desfășoară în Complexul Sportiv Dinamo, în sala de jocuri multifuncțională, pe stadionul mare sau oriunde se poate câștiga bucuria practicării handbalului în echipă.

Dacă vreți pentru copiii voștri un sport de mare tradiție în România, alături de cel mai puternic nucleu de jucători din țară, atunci nu ezitați! Dinamo este cea mai bună soluție.

Înscrieri la tel. 0784 846 319 sau email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Activitatea Academiei este reflectată pe siteul propriu, ahdinamo.ro, și pe pagina de facebook dedicată (AcademiaHandbalDinamo).

Program Competitional

Săptămâna 20-26 septembrie 2021

HANDBAL. EHF Champions League (etapa 2), 23 septembrie, ora 21:45: PSG – Dinamo

HANDBAL. Liga Zimbrilor (etapa 4), 25 septembrie: CSM Alexandria – Dinamo

RUGBY. Superliga (etapa 10), 25 septembrie, ora 12:00: CS SCM Timișoara - Dinamo

HALTERE. Campionatul Mondial de juniori și tineret, 24 septembrie – 4 octombrie, Finlanda (Rovaniemi)

LUPTE. Campionatul Mondial de lupte pe plajă, 23-26 septembrie, Constanța

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 248 guests online