Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră ANUNȚ testare psihologică - candidați înscriși pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual - îngrijitor

ANUNȚ testare psihologică - candidați înscriși pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual - îngrijitor

               ANUNȚ ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual - îngrijitor, poz. 84 și 85 din statul de organizare al clubului la Serviciul Patrimoniu Imobiliar, Reparații, Intervenții și Protecția Mediului – Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar, prin incadrare directa

 

TESTAREA PSIHOLOGICĂ pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de personal contractual - îngrijitor din cadrul Compartimentului Administrare Patrimoniu Imobiliar, va avea loc în data de 09.05.2022 , ora 08:00 la Centrul de Psihosociologie al M.A.I.

ATENŢIE!

Candidaţii trebuie să se prezinte la Centrul de Psihosociologie al M.A.I., în data sus-menționată, la ora 8:00, având asupra lor documente de legitimare valabile, pix cu pastă de culoare albastră. Nu este permis accesul cu telefoane mobile!

NU VOR PUTEA SOLICITA O REPROGRAMARE.

Rezultatele la testarea psihologică vor fi comunicate candidaților prin postare pe pagina de internet www.csdinamo.ro, secţiunea Administrativ – Carieră, precum şi la avizierul Clubului Sportiv Dinamo București, Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2. 

Adresa Centrului de Psihosociologie al M.A.I.:  Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, București.

Postat azi, 6 mai 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 362 guests online