Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră Anunț testare psihologică - concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual – muncitor calificat IV-I, în specialitatea zidar/zugrav, poziţiile 112, 113 din statul de organizare

Anunț testare psihologică - concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual – muncitor calificat IV-I, în specialitatea zidar/zugrav, poziţiile 112, 113 din statul de organizare

ANUNȚ ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual – muncitor calificat IV-I – zidar/zugrav, poz. 112,113 din statul de organizare al clubului la Serviciul Patrimoniu Imobiliar, Reparații, Intervenții și Protecția Mediului – Compartimentul Intervenții și Reparații Curente, prin încadrare directă.

 

TESTAREA PSIHOLOGICĂ pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual - muncitor calificat IV-I – zidar/zugrav în cadrul Compartimentului Intervenții și Reparații Curente, va avea loc în data de 23.05.2022 , ora 08:00 la Centrul de Psihosociologie al M.A.I.

ATENŢIE!

Candidaţii trebuie să se prezinte la Centrul de Psihosociologie al M.A.I., în data sus-menționată, la ora 8:00, având asupra lor documente de legitimare valabile, pix cu pastă de culoare albastră. Nu este permis accesul cu telefoane mobile!

NU VOR PUTEA SOLICITA O REPROGRAMARE.

Rezultatele la testarea psihologică vor fi comunicate candidaților prin postare pe pagina de internet-www.csdinamo.ro, secţiunea Administrativ – Carieră, precum şi la avizierul Clubului Sportiv Dinamo București, Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2. 

Adresa Centrului de Psihosociologie al M.A.I.: 

Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2.

Postat azi, 13 mai 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 319 guests online