Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră Rezultatele finale obținute ca urmare a analizării și soluționării contestațiilor depuse la concursul organizat de C.S. Dinamo București în data de 30.06.2022 pentru ocuparea postului vacant de agent II – poziția 230, din statul de organizare

Rezultatele finale obținute ca urmare a analizării și soluționării contestațiilor depuse la concursul organizat de C.S. Dinamo București în data de 30.06.2022 pentru ocuparea postului vacant de agent II – poziția 230, din statul de organizare

TABEL

cu rezultatele finale obținute de candidați ca urmare a analizării și soluționării contestațiilor depuse la concursul organizat de C.S. Dinamo București în data de 30.06.2022  pentru ocuparea postului vacant de agent II –  poziția 230, din statul de organizare al clubului la Secția Sporturi Individuale – Colectiv tehnic


    Cu data prezentului anunț se aduce la cunoștința candidatului care a formulat contestații la testul scris pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului, pentru ocuparea postului vacant de agent II –  poziția 230, susținut în data de 30.06.2022:

    În urma contestațiilor depuse, a rezultat faptul că, în urma analizei contestațiilor  formulate  de către candidat  și soluționării acestora, comisia de soluționare a contestațiilor dispune anularea întrebării numărul 12 din testul scris, precum și a răspunsului formulat  pentru respectiva întrebare, iar în acest sens se dispune  acordarea, din oficiu, a punctajului maxim corespunzător acestei întrebări candidatului.

A doua contestație transmisă de către candidat pentru întrebarea cu numărul 5 din testul scris, cu motivația că la această întrebare nici unul dintre răspunsurile indicate nu sunt corecte, comisia de soluționare contestațiilor apreciază faptul că nu se susține ca fiind întemeiată.


    Astfel, comisia de soluționare a contestațiilor a procedat la  recorectarea  testului, iar în urma acordării punctajului de 0,45 puncte pentru întrebarea anulată, candidatului căruia nu i-a fost acordat inițial, a rezultat următoarea notă finală:


Nr. crt.

Număr de înregistrare atribuit

Candidatului/ Nume, prenume, după opțiune

Nota acordată la testul scris

Nota acordată la testul scris după recorectare

Obs.

1.

4620614

6,85 (șase, optzecișicinci)

7,30 (șapte, treizeci)

ADMIS


În conformitate cu art. 53 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016, cu modificările și completările ulterioare și cu anunțul nr. 4620366/26.05.2022, nota acordată după soluționarea contestației la testul scris este definitivă.

 

Publicat, 01.07.2022

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 365 guests online