Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Administrativ Carieră ERATĂ la anunţul nr. 4629031 din 12.05.2022 publicat pe siteul www.csdinamo.ro –Administrativ - Cariera

ERATĂ la anunţul nr. 4629031 din 12.05.2022 publicat pe siteul www.csdinamo.ro –Administrativ - Cariera

În cadrul anunţului publicat în data de 12.05.2022 privind ocuparea unui post  vacante de ofițer principal III, din cadrul Biroului Informare și relații Publice, poziția 29, se va face următoarea rectificare  la  punctul 5. Dosarul de recrutare:

In loc de: ”Pe lângă documentele enumerate mai sus, cu excepția celor prevăzute la lit. f) - k) - m), agenții de poliție vor depune la dosarul de recrutare o adeverință, emisă de către structurile de resurse umane ale unităților în care sunt încadrați, din care să reiasă nivelul de acces la informații clasificate deținut potrivit”

Se va citi:

Pe lângă documentele enumerate mai sus, cu excepția celor prevăzute la lit. f), g ), h), i) ,j), k), m), n),  agenții de poliție vor depune la dosarul de recrutare o adeverință, emisă de către structurile de resurse umane ale unităților în care sunt încadrați, din care să reiasă nivelul de acces la informații clasificate deținut potrivit”

Relaţii suplimentare privind, documentele necesare, precum şi detalii privind organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine la Servciul Resurse Umane din cadrul Clubului, la telefon  interior 23057 (apel prin central M.A.I. 0213037080), în zilele lucrătoare.

A V I Z A T

COMISIA DE CONCURS

Publicat azi, 13 mai 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 465 guests online