Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Alegeţi cel mai modern bazin olimpic din România, la Clubul Sportiv Dinamo!

Alegeţi cel mai modern bazin olimpic din România, la Clubul Sportiv Dinamo!

4Cel mai modern bazin olimpic din România îşi aşteaptă clienţii şi în această primăvară la Clubul Sportiv Dinamo! Nu doar sportivii profesionişti, ci toţi cei care îşi doresc o condiţie fizică de invidiat şi un loc ideal de relaxare pot beneficia de condiţiile excepţionale pe care le oferă Clubul Dinamo.

Bazinul olimpic acoperit măsoară 50m lungime şi 25m lăţime, are 726 de locuri în tribune şi loje VIP, şi este construit cu tehnologie modernă. În aceeaşi clădire, un bazin de 25m, cu 5 culoare, este folosit pentru iniţiere. Bazinul olimpic utilizează cea mai avansată tehnologie de încălzire şi tratare a apei, cuprinzând un sistem performant de filtrare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie. Sonorizarea internă si sistemele de monitorizare video completează dotările ultra-moderne ale bazinului pentru a vă garanta o experienţă cât mai plăcută.

Datorită dimensiunilor sale, precum şi a amplasării în centrul Bucureştiului, bazinul olimpic Dinamo este locul ideal de antrenament în orice anotimp, dar mai ales pe perioada sezonului rece, pentru practicanţii de triatlon din oraş.

Intrarea la bazin în vederea practicării agrementului sportiv costă 20 de lei în timpul săptămânii (de luni până vineri orele 18 - 22) şi 30 de lei în weekend, între orele 10.00 - 20.00 sâmbăta şi 12.00 - 20.00 duminica, cu precizarea că accesul poate fi restricţionat pe durata competiţiilor sportive. Cursurile de înot pentru copii cuprind 10 şedinţe şi costă 250 de lei, cu programare prealabilă.

Printre beneficiile înotului se numără reducerea riscului bolilor cardiovasculare, dezvoltarea musculaturii, ameliorarea posturii corporale, dezvoltarea flexibilitatii, relaxarea şi îmbunătăţirea dezvoltării psihomotorii.

Mai multe informaţii despre tarifele şi tipurile de abonamente disponibile la bazinul oplimpic CS Dinamo, puteţi gasi pe www.csdinamo.eu/agrement-natatie şi pe pagina de Facebook destinată agrementului, www.facebook.com/DinamoAgrement. Vă aşteptăm la înot!

Program Competitional

Săptămâna 18-24 octombrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 5), 21 octombrie, ora 18:45 (ora României): HC Motor (Ucraina) – DINAMO (Digisport, Telekomsport, Look Sport)

Handbal. Liga Națională (etapa 8), 23 octombrie, ora 11:00: SCM Politehnica Timișoara – DINAMO (TVR 2 Live)

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 5), 22 octombrie, ora 17:45: U BT Cluj-Napoca – DINAMO (Digisport Live)

Polo feminin. Campionatul Național de senioare, Turneul 1, 21-24 octombrie, Bazinul Floreasca (București)

Volei masculin. Cupa României (faza I, retur), 20 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Rapid

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 3), 22 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Steaua

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 3), 25 octombrie, ora 17:00: DINAMO – Rapid

Scrimă. Campionatul Național de tineret la sabie - echipe, 17-19 octombrie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 208 guests online