Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

Atletism de agrement la Dinamo, în sezonul rece

stadion_dinamoVenirea sezonului rece are ca efect, de obicei, scăderea numărului persoanelor care aleargă în aer liber și aglomerarea sălilor de fitness și aerobic, care oferă confortul termic ideal pentru practicanţii sportului de agrement. Cu toate acestea, noi, la Dinamo, vom ţine deschisă pista de atletism a Stadionului Central, pentru public, pe toată durata sezonului rece, convinşi fiind de beneficiile mişcării în aer liber în acest sezon.

Alergarea în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute, reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente metode de fortificare a organismului și întărire a sistemului imunitar. Expunerea corpului și a căilor respiratorii la aerul rece declanşează mecanismele biologice de adaptare la aceste condiții, ceea ce face să nu mai resimţim în mod atât de neplăcut temperaturile scăzute și să fim mai puțin sensibili la afecțiunile de sezon: răceli, viroze, gripe etc.

Singura cerinţă suplimentară faţă de alergarea în sezonul cald este să ne adaptăm ținuta, ceea ce presupune adăugarea unui strat suplimentar sau cel mult două, la temperaturi foarte scăzute, precum și a unei perechi de mănuși, respectiv a unei căciuli, pentru a ne proteja capul și mâinile. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți și la hidratarea corespunzatoare, având în vedere faptul că aerul rece este, de obicei, mai uscat decât aerul cald, iar deshidratarea se poate produce mult mai rapid.

Nici apariţia primelor ninsori nu trebuie să fie un impediment pentru iubitorii de alergare, pentru că practicarea acestui sport pe o suprafața acoperită de zăpadă înseamnă creșterea efortului și, implicit, un plus de eficiență al sesiunilor de alergare din punct de vedere al tonifierii musculare și al creșterii andurantei la efort.

V-am oferit doar câteva argumente pentru a nu renunța la alergarea în aer liber în sezonul rece, iar dacă v-am convins, sa știți că vă așteptăm și în continuare, în centrul Bucureştiului, pe pista de tartan din incinta Stadionului Dinamo, vis-a-vis de intrarea la stația de metrou Ştefan cel Mare. Iar dacă doriți sa veniți cu mașina personală, nu ezitaţi: avem suficiente locuri de parcare!

Pentru mai multe detalii, accesati www.csdinamo.eu si www.facebook.com/DinamoAgrement!

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 259 guests online