Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Agrement sportiv la Dinamo - oferta de toamnă

Agrement sportiv la Dinamo - oferta de toamnă

POTCOAVASfârșitul perioadei vacanţelor estivale şi venirea toamnei nu trebuie să reprezinte pentru nimeni un motiv de reîntoarcere la un stil de viață mai puțin activă. Clubul Sportiv Dinamo București are, în continuare, porțile deschise pentru toți doritorii de miscare, iar oferta de agrement sportiv rămâne şi în această toamnă, la fel de diversificată ca şi până acum.

Chiar dacă, în luna septembrie, bazinul olimpic descoperit se închide din cauza scăderii temperaturilor atmosferice, iubitorii înotului își pot practica sportul preferat în incinta bazinului acoperit, care va rămâne deschis pentru public pe perioada întregului sezon rece.

De asemenea, pista de atletism rămâne alternativa ideală pentru practicarea alergării, dar și a altor tipuri activități outdoor, cel puțin până când se va așterne zăpada. Suntem convinși că și în această lună, la fel ca în ultimii ani, participanții la probele Maratonului Internaţional București vor alege să se pregătească pe pista de tartan a stadionului nostru, aceasta oferind cele mai bune condiții de pregătire din București.

Pe iubitorii tenisului îi asigurăm, de asemenea, că pot veni la Dinamo pe perioada întregului sezon rece pentru că, odată cu scăderea temperaturilor şi venirea ploilor de toamnă, vor fi instalate structurile presostatice care le vor oferi, până la primăvara viitoare, condiții ideale pentru practicarea acestui sport.

De asemenea, dorim să le reamintim şi practicanților de fitness şi bodybuilding faptul că, în incinta Clubului nostru situat în centrul Capitalei, pot găsi una dintre cele mai noi şi moderne săli de profil din oraș, care le stă la dispoziție pe parcursul întregului an, indiferent de sezon. Aici au posibilitatea nu doar de a utiliza o gamă variată de aparate, ci și o saună, destinată refacerii postantrenament.

Nu în ultimul rând, practicanții oricăror altor discipline sportive indoor au posibilitatea de a-şi practica sportul preferat în oricare dintre sălile noastre, în limita disponibilității acestora: sala de lupte, sala de judo şi sala de box.

Mai multe detalii legate de locație, program sau tarife, puteţi găsi pe www.csdinamo.eu şi www.facebook.com/DinamoAgrement .

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 316 guests online