Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Agrement sportiv la Dinamo - oferta de toamnă

Agrement sportiv la Dinamo - oferta de toamnă

POTCOAVASfârșitul perioadei vacanţelor estivale şi venirea toamnei nu trebuie să reprezinte pentru nimeni un motiv de reîntoarcere la un stil de viață mai puțin activă. Clubul Sportiv Dinamo București are, în continuare, porțile deschise pentru toți doritorii de miscare, iar oferta de agrement sportiv rămâne şi în această toamnă, la fel de diversificată ca şi până acum.

Chiar dacă, în luna septembrie, bazinul olimpic descoperit se închide din cauza scăderii temperaturilor atmosferice, iubitorii înotului își pot practica sportul preferat în incinta bazinului acoperit, care va rămâne deschis pentru public pe perioada întregului sezon rece.

De asemenea, pista de atletism rămâne alternativa ideală pentru practicarea alergării, dar și a altor tipuri activități outdoor, cel puțin până când se va așterne zăpada. Suntem convinși că și în această lună, la fel ca în ultimii ani, participanții la probele Maratonului Internaţional București vor alege să se pregătească pe pista de tartan a stadionului nostru, aceasta oferind cele mai bune condiții de pregătire din București.

Pe iubitorii tenisului îi asigurăm, de asemenea, că pot veni la Dinamo pe perioada întregului sezon rece pentru că, odată cu scăderea temperaturilor şi venirea ploilor de toamnă, vor fi instalate structurile presostatice care le vor oferi, până la primăvara viitoare, condiții ideale pentru practicarea acestui sport.

De asemenea, dorim să le reamintim şi practicanților de fitness şi bodybuilding faptul că, în incinta Clubului nostru situat în centrul Capitalei, pot găsi una dintre cele mai noi şi moderne săli de profil din oraș, care le stă la dispoziție pe parcursul întregului an, indiferent de sezon. Aici au posibilitatea nu doar de a utiliza o gamă variată de aparate, ci și o saună, destinată refacerii postantrenament.

Nu în ultimul rând, practicanții oricăror altor discipline sportive indoor au posibilitatea de a-şi practica sportul preferat în oricare dintre sălile noastre, în limita disponibilității acestora: sala de lupte, sala de judo şi sala de box.

Mai multe detalii legate de locație, program sau tarife, puteţi găsi pe www.csdinamo.eu şi www.facebook.com/DinamoAgrement .

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 323 guests online