Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu va așteaptă pe tot timpul iernii

Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu va așteaptă pe tot timpul iernii

Chiar daca a început sezonul sporturilor de iarna și multe partii sunt deja acoperite de zăpada, totuși iubitorii natatiei precum și persoanele care doresc, pur și simplu să se relaxeze seara, după programul de munca sau la sfarsit de săptămâna, au posibilitatea de a o face în cel mai nou si modern bazin olimpic acoperit din Romania.

Pe tot parcursul iernii, indiferent cât de scăzute vor fi temperaturile atmosferice sau cât de mare va fi zăpada, Bazinul olimpic de inot Tolea Grintescu din incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti, va sta la dispoziție, oferindu-va conditiile optime pentru recreere, relaxare și mișcare. Piscina olimpica este organizata pe 10 culoare cu lungimea de 50 de metri iar temperatura apei din bazin nu coboară niciodată sub 27 de grade Celsius, ceea ce reprezintă cele mai bune condiții de practicare nu doar a agrementului sportiv, ci și pentru antrenamentele pe timp de iarna ale iubitorilor sau pasionatilor de natatie ori de triatlon. Astfel, de exemplu participantii la traditionala competiție Triathlon Winter Challenge își pot desfasura întregul antrenament în complexul Dinamo Bucuresti unde, pe lângă bazin olimpic, au la dispoziție și pista de atletism pentru antrenamentele de alergare, respectiv velodromul pentru antrenamentele de ciclism.

Pe lângă conditiile deosebite pe care le ofera bazinul nostru olimpic, acoperit, acesta mai prezinta și câteva avantaje care nu pot fi ignorate de pasionatii de natatie din Bucuresti, cum ar fi: pozitionarea în zona centrala a orașului, la intersecția Bulevardului Stefan cel Mare cu strazile Barbu Vacarescu și Tunari, în proximitatea statiilor principalelor mijloace de transport în comun (metrou, tramvai și autobuz), existența unui numar foarte mare de locuri de parcare în incinta Complexului și nu în ultimul rând, tarifele de acces foarte reduse, practic fără concurenta în Bucuresti, la un asemenea bazin de inot.

Pentru mai multe detalii vă rugăm sa vizitati www.csdinamo.eu și www.facebook.com/DinamoAgrement

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 214 guests online