Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal pentru activitati de team-building si bootcamp-uri!

Clubul Sportiv Dinamo, locul ideal pentru activitati de team-building si bootcamp-uri!

Incinta_DinamoSituat in centrul capitalei si punand la dispozitia clientilor o mare varietate de activitati sportive in conditii optime, Clubul Sportiv Dinamo este locul ideal pentru companiile care doresc sa ofere angajatilor programe de tip bootcamp sau team-building.

Printre facilitatile pe care le ofera celor care vor sa faca miscare se numara terenuri de fotbal cu gazon sintetic si natural, doua bazine olimpice (unul acoperit si unul in aer liber, deschis pe perioada sezonului estival), 6 terenuri de tenis, o sala polivalenta ultra-moderna si multifunctionala, care poate fi folosita atat pentru diverse activitati sportive, cat si pentru seminarii sau conferinte, o sala de fitness dotata cu echipament performant, pista de atletism cu suprafata de tartan care protejeaza articulatiile si un velodrom unde se pot organiza bootcamp-uri si alte programe sportive.

Team-buildingurile se pot organiza inclusiv sub forma competitiilor inter-departamentale, cu rezervare prealabila, in oricare dintre facilitatile Parcului Sportiv Dinamo, un complex modern, unde companiile isi pot desfasura programele de fidelizare a angajatilor in liniste si siguranta. Astfel, firmele nu mai sunt nevoite sa organizeze excursii costisitoare pentru angajati in afara orasului, economisind resurse importante dar obtinand aceleasi rezultate. Ferit de tumultul orasului, intr-o oaza de verdeata, Clubul Sportiv Dinamo ofera momente de relaxare vizitatorilor, indiferent de disciplina sportiva pentru care acestia au optat.

Activitatile sportive de tip team-building sau bootcamp ridica moralul angajatilor si consolideaza echipele, contribuind la imbunatatirea comunicarii interne si ameliorarea conflictelor, obiective importante pentru orice companie preocupata de bunastarea si eficienta personalului. Programele de tip bootcamp (programe de fitness inspirate de antrenamentele practicate in bazele militare americane, realizate pentru grupuri, outdoor sau indoor) se pot organiza la cerere sub indrumarea trainerilor profesionisti, garantie a rezultatelor optime. Bootcamp-ul combina exercitiile cardio cu ridicarea de greutati, folosindu-se si obiecte precum saci de box, gantere, anvelope si funii. Cataratul pe franghie sau depasirea unor obstacole ii ajuta pe participanti sa-si pastreze sanatatea, sa slabeasca, dar si sa scape de stress.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina noastra de Facebook, www.facebook.com/DinamoAgrement sau pe site-ul www.csdinamo.eu. Cei interesati ne pot contacta la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 450 guests online