Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Cursuri de iniţiere sportivă pentru copii, la Clubul Dinamo

Cursuri de iniţiere sportivă pentru copii, la Clubul Dinamo

Copii_Vescan__02Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti este – şi nu o spunem doar noi, ci şi statisticile oficiale – cel mai mare club sportiv din România, cu peste 30 de secţii sportive de performanţă care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, Braşov şi Ghermăneşti.

Performanţa sportivă este un deziderat care presupune practicarea sportului încă de la cele mai fragede vârste, asa că şi noi suntem preocupaţi să atragem cât mai mulţi copii în bazele noastre de antrenament. Tocmai de aceea, oferta noastră destinata publicului, în general, cuprinde, pe lângă facilităţile destinate sportului de agrement, şi multiple oportunităţi în ceea ce priveşte practicarea sportului de către copii.

Dacă până acum câtiva ani Clubul Sportiv Dinamo era orientat exclusiv către practicarea sportului de performanţă, în prezent, antrenorii din cadrul secţiilor noastre sportive oferă publicului şi programe destinate iniţierii copiilor în diferite discipline sportive cu tradiţie în domeniul performanţei. Astfel, la Bucureşti, de exemplu, oferim copiilor posibilitatea de a se iniţia în nu mai puţin de 17 discipline sportive, după cum urmează:

a. în domeniul jocurilor sportive: polo, baschet, handbal, volei, rugby, fotbal şi tenis;

b. în domeniul sporturilor individuale: atletism, nataţie, scrimă, box, judo, arte marţiale, tir, gimnastică, lupte greco-romane şi haltere.

Practicarea oricăreia dintre aceste discipline sportive oferă copiilor numeroase beneficii în planul dezvoltării lor neuromusculare, al sănătaţii fizice şi mentale şi al viitoarei integrari sociale. Dezvoltarea unor abilităti psihomotrice, creşterea rezistenţei la efort, combaterea sedentarismului, favorizarea unei dezvoltări fizice armonioase sunt numai câteva dintre beneficiile concrete pe care le va avea micul practicant al disciplinelor sportive enumerate mai sus. Iniţierea sportiva nu presupune în mod necesar optarea pentru o viitoare carieră sportivă, ci poate reprezentă şi o simplă modalitate alternativă de petrecere a timpului liber în mod sănătos şi educativ.

Clubul Sportiv Dinamo reprezintă una dintre cele mai bune optiuni pentru initierea sportivă a copilului dumneavoastra deoarece:

- programul antrenamentelor este în permanenţă adaptat timpului liber al copiilor, fiind constituite grupe în funcţie de programul orelor de şcoală ale acestora;

- Clubul nostru este situat în zona centrală a oraşului, accesul fiind foarte facil, întrucât în zonă există staţii ale tuturor tipurilor de mijloace de transport în comun (autobuz, tramvai, metrou) iar complexul dispune şi de un numar foarte mare de locuri de parcare pentru părintii care optează să se deplaseze cu autoturismele personale;

- infrastructura Clubului oferă condiţii optime de antrenament, iar personalul nostru este înalt calificat în disciplinele sportive la care se face iniţiere.

Pentru mai multe detalii despre oferta Clubului Sportiv Dinamo, consultati site-ul www.csdinamo.eu şi pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/DinamoAgrement.

 

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 289 guests online