Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Fitness la Dinamo, de la 1 martie!

Fitness la Dinamo, de la 1 martie!

A__F__109Sâmbătă, 1 Martie, începând cu ora 11:00, va avea loc inaugurarea Sălii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo București.

Poziționată în centrul orasului, pe bulevardul Ștefan cel Mare, nr 5-7, sala pune la dispoziția clienților un spațiu generos, care vibrează de energie, noutate și culoare. Dotată cu aparate de ultimă generație, recepție, vestiare și cabine de duș, saună, aer condiționat și beneficiind de condiții deosebite din punct de vedere al curățeniei și igienei, noua sală de fitness iî așteaptă pe toți cei care doresc să facă sport, de luni până vineri între orele 07:00 - 22:00 iar sâmbăta între orele 07:00 - 15:30. Tot aici se pot face sș abonamente, prețul acestora fiind diferit în funcție de pachetul ales.

La noua sală de fitness, clienții beneficiază și de sprijinul unui instructor specializat care iî poate îndruma în activitatea sportivă și care, la nevoie, poate stabili și un program adecvat de antrenament și nutriție.

Informații și detalii suplimentare se pot obtine la telefon 0744.575.542, precum și prin intermediul adreselor de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  și This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Sâmbătă, 1 Martie, accesul la sala de fitness va fi gratuit! De asemenea, în perioada 1-8 martie, doamnele și domnișoarele vor beneficia de gratuititate!

Va asteptam cu drag sa vă bucurați de cele mai bune condiții de antrenament și de un personal profesionist, în cadrul sălii de fitness Dinamo București!

CS Dinamo, 28 februarie 2014, ora 2330

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 391 guests online