Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Joi, 30 mai 2013, inauguram noua Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo!

Joi, 30 mai 2013, inauguram noua Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo!

Cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București, inaugurăm și noua Sală Polivalentă din Complexul nostru sportiv.

Mesajul doamnei Președinte Elisabeta LIPĂ

SalaMâine 30 mai 2013, începând cu orele 12.00, se va inaugura Sala Polivalentă DINAMO cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București.

Sala Polivalentă DINAMO este cea mai spațioasă sală din București, destinată exclusiv sportului. Cu o capacitate de 2538 de locuri la care se adaugă 30 de locuri pentru persoane cu handicap şi 30 de locuri pentru însoţitori, având o suprafaţă de joc de 44/24 metri şi înalţimea de 12,5 metri sala poate găzdui întreceri sportive de nivel internaţional, îndeplinind toate standardele de omologare necesare competițiilor de handbal, volei și baschet.

Construirea Sălii Polivalente DINAMO a reprezentat un efort extraordinar care a început în anul 2008, fiind realizată în cadrul programului Săli de sport derulat de Compania Națională de Investiții, sub Autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionaleși Administrației Publice, și beneficiind de sprijinul Ministerului Afacerilor Interne cât și, mai ales,  al Guvernului României.   

Cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înfințarea C.S.Dinamo și a inaugurării Sălii Polivalente DINAMO, sunt invitați suporterii dinamoviști care vor avea ocazia să facă cunoștință cu noul edificiu al sporturilor de sală, cât și pentru ocazia de a revedea glorii sportive, personalități din lumea sportului, filmul aniversar și nu în ultimul rând, demonstrații sportive.

Vă invităm să ne bucurăm împreună la acest deosebit eveniment!

Preşedinte C.S.Dinamo, Elisabeta Lipă - 29 mai 2013

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 246 guests online