Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat CS Dinamo: toate evenimentele sportive din această săptămână se vor disputa fără spectatori

Comunicat CS Dinamo: toate evenimentele sportive din această săptămână se vor disputa fără spectatori

Grafica_internet_Dinamo_1.jpgÎn urma deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind măsurile adoptate pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID-19 (coronavirus), Clubul Sportiv Dinamo a stabilit ca toate evenimentele sportive desfășurate pe teren propriu în perioada 10-15 martie a.c. să se desfășoare fără spectatori.

Accesul echipelor oaspete și al persoanelor implicate în organizarea meciurilor se va face în condițiile stabilite de federațiile sportive naționale, pe bază de tabel nominal. Jurnaliștii vor fi acreditați la aceste evenimente în limita a maximum un reprezentant mass-media pentru fiecare organ de presă. Televiziunile naționale pot acredita doi reprezentanți, un reporter și un cameraman. Cererile vor fi trimise pe adresa compartimentului relații publice al CS Dinamo ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) cu cel puțin o zi înainte de meci.

Toate căile de acces vor fi dotate cu soluții dezinfectante. CS Dinamo roagă persoanele care vor fi prezente în sală să respecte regulile de igienă recomandate în contextul acestei situații și să evite pe cât posibil contactul cu jucătorii celor două echipe.

CS Dinamo face un apel public pentru toți participanții la activitățile sportive și de agrement, să nu se intre în sălile clubului și în bazinul acoperit dacă prezintă simptome ale unor afecțiuni respiratorii. CS Dinamo își rezervă dreptul de a interzice accesul acelor persoane care sunt susceptibile de a avea astfel de probleme.

CS Dinamo, 10 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 274 guests online