Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment EVENIMENT. La mulți ani, Dinamo! Cel mai titrat club sportiv al României aniversează 72 de ani de la înființare

EVENIMENT. La mulți ani, Dinamo! Cel mai titrat club sportiv al României aniversează 72 de ani de la înființare

14 mai 1948 – 14 mai 2020. Clubul Sportiv Dinamo sărbătorește astăzi 72 de ani de onoare prin performanță.

Grafica_Dinamo_72.jpgPentru dinamoviștii de pretutindeni, 14 mai este cea mai dragă filă din calendar. Este ziua în care ne punem în piept, alături de culorile alb-roșii, toată istoria încărcată de glorie a clubului. Iar palmaresul este fabulos, demn de o familie mândră și performantă: 128 de medalii olimpice, mii de medalii mondiale și europene, zeci de mii de povești agățate cu emoție în sufletul milioanelor de suporteri dinamoviști.

Această zi este una în care ne înclinăm în fața trecutului, a celor care au pus primele cărămizi la fundația fenomenului dinamovist, dar și a celor care au continuat construcția și au dus-o la nivel înalt până în prezent. Sunt mulți și le mulțumim! Totodată, privim cu încredere spre viitor, pentru că Dinamo este și va fi o casă a marilor campioni români.

Povestea Clubului Sportiv Dinamo a început cu numai trei secții - fotbal, șah și tenis de masă -, dar a crescut frumos, an la an, acoperind pasiunile sportive ale suporterilor români, tot mai diversificate. În acest moment, clubul are 32 de secții (inclusiv cele de la Centrul Sportiv Brașov), cu peste 1500 de sportivi legitimați.

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, George Cosac: ”La ceas aniversar, doresc să le mulțumesc celor care au clădit, prin trudă, profesionalism, încredere și sacrificii, renumele acestei Academii a sportului românesc. Tuturor antrenorilor, sportivilor, conducătorilor clubului, personalului administrativ, tehnicienilor și medicilor noștri. Instituțiilor care ne-au fost alături, în special Ministerului Afacerilor Interne. Nu în ultimul rând, suporterilor noștri care întrețin aprinsă flacăra iubirii și a speranței. Dinamo este un brand al României și va continua să producă performanță atât timp cât i se va încredința această misiune. La mulți ani, Dinamo! La mulți ani, dinamoviști”.

CS Dinamo, 14 mai 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 277 guests online