Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Comunicat. Consens general pentru constructia noului stadion Dinamo

Vizita_min_22_iul_05Ministrul afacerilor interne, Ion-Marcel Vela, a prezentat astăzi, în cadrul unei vizite derulate la Complexul Sportiv Dinamo, detalii despre construcția noului stadion de fotbal Dinamo. Proiectul este unul prioritar, iar pentru demararea și finalizarea lui vor conlucra M.A.I, CS Dinamo, Compania Națională de Investiții, Primăria sectorului 2, dar și suporterii dinamoviști.

La întâlnire au fost prezenți, alături de ministrul afacerilor interne Ion-Marcel Vela, chestorul șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I., reprezentanții CNI, Manuela Irina Pătrășcoiu (președinte) și Adrian Cefalan (director de investiții), viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, deputatul Sorin Moldovan, membru în Comisia Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților, reprezentanții DDB însoțiți de fostul fotbalist Marius Niculae. CS Dinamo a fost reprezentat de președintele clubului, Ionuț-Adrian Popa, vicepreședintele Florin Nan și șeful Serviciului Organizare și Instruire Sportivă, Georgeta Andrunache.

De acest stadion are nevoie și clubul Dinamo, și România, și suporterii dinamoviști. Pentru construirea lui am găsit o soluție care să mulțumească toate părțile. Astfel, stadionul nu va fi construit paralel cu strada de acces, ci va fi amplasat oblic, în trepte, sub forma unei picături de apă”, a declarat ministrul Ion-Marcel Vela. Cea mai înaltă parte a stadionului va fi Peluza Nord a suporterilor, urmând ca tribunele să scadă în înălțime până la cota minimă în vecinătatea locuințelor de lângă actualul velodrom.

Manuela Pătrășcoiu, directorul CNI, a declarat că este nevoie de șase luni pentru reactualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, iar construcția ar putea demara în anul 2021, cu finalizare în aproximativ 24-30 de luni.

Vizita_min.22_iul__010

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: ”Finanțarea stadionului este asigurată, banii fiind la CNI în buget. De asemenea, avem toată partea arhitecturală, urbanistică pregătită, deci sunt toate premisele construirii acestui stadion. În fața complexului sportiv, unde se află actualul stadion de fotbal, vom pune pe picioare o academie de fotbal pentru copii, în urma unei colaborări între M.A.I. și Primăria sectorului 2, dar și o parcare, care va asigura un acces suplimentar la stadion”.

CS Dinamo, 22 iulie 2020

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 272 guests online