Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Superlativele anului 2019 la CS Dinamo

Eveniment. Superlativele anului 2019 la CS Dinamo

Laureati_2019____24Clubul Sportiv Dinamo a celebrat astăzi cele mai bune performanțe sportive ale anului 2019, conform punctajelor agreate de Ministerul Tineretului și Sportului. Evenimentul a fost deschis de inaugurarea noii Săli de gimnastică din complexul Dinamo, construită de CNI.

Inaugurarea sălii de gimnastică, realizată simbolic prin tăierea panglicii tricolore, a fost oficiată de George Cosac – președintele CS Dinamo, Mihai Cătălin Necula – secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Covaliu – președintele COSR și Adrian Ceafalău – direct în cadrul CNI.

După inaugurare, a avut loc ceremonia de acordare a diplomelor de excelență pentru performanțele din aces an celor mai buni sportivi și antrenori ai CS Dinamo.

Sportiva anului - Laura Coman – tir. Medalie de aur la CE în proba de pușcă 10 metri, medalie de aur la Jocurile Europene, medalie de bronz la Europene  în proba pe echipe, medalie de bronz la finala Cupei Mondiale și calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Antrenorul anului - Marin Olimpiu (tir), antrenorul Laurei Coman

Laureati_2019____18

Cel mai bun sportiv la categoria tineret: Florin Sorin Lehaci – canotaj; cel mai promițător canotor din lume în 2019, conform Federației Internaționale de canotaj. În acest an, a obținut aurul la Mondialele de tineret și la Europenele de tineret.

Cel mai bun sportiv la categoria juniori: Gheorghe Petruț Jinga, de la secția de schi alpinism. Sportivul se pregătește la Centrul Sportiv Brașov și a obținut o istorică medalie de bronz la Campionatele Mondiale de cadeți, calificându-se astfel la Jocurile Olimpice de iarnă pentru tineret – Lausanne 2020, unde va fi portdrapel al delegației României la festivitatea de descshidere

Echipa anului - handbal masculin: campioană națională, câștigătoare a Supercupei României și prima echipă din istoria Champions League (pe noul format) care încheie faza grupelor (10 meciuri) fără înfrângere.

Laureati_CSD_100

Laureați ai anului sportiv 2019

•    Ancuța Nicoleta Bodnar. Medalie de aur de la Europenele de tineret și dublu medaliată cu argint: la Mondialele de seniori și la Europenele de seniori.

•    Robert Glință – dublu finalist la înot la CM de seniori, medalie de bronz la Campionatele Europene și primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor.

•    Mihăiță Vasile Țigănescu, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari – canotaj. Au obținut o medalie de argint la Mondialele de seniori și o medalie de aur la Europenele de tineret.

•    Bianca Pascu – Medalie de bronz la Mondialele de seniori în proba individuală de sabie.

Laureati_2019____6

•    Amalia Bereș și Roxana-Iuliana Anghel – aur la CE de seniori și duble medaliate cu aur la Europenele de tineret.

•    Victor Mihalachi – Medalie de aur la Jocurile Europene în proba de canoe dublu 1.000 m și calificare la Jocurile Olimpice.

Laureati_2019____8

•    Marius Vasile Cozmiuc, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mădălina Bereș și Denisa Tîlvescu – medalie de argint la canotaj la Europenele de seniori și calificare la Jocurile Olimpice.

•    Roxana Parașcanu – două medalii de aur la canotaj la Europenele de seniori și la Europenele de tineret

•    Cristina-Georgiana Popescu și Beatrice-Mădălina Parfenie – medalie de aur la canotaj la Europenele de seniori.

•    Maria Tivodariu – Medalie de argint la canotaj la Europenele de seniori și bronz la Europenele de tineret

•    Cristian Luca – haltere. Medalie de bronz la Europenele de seniori (smuls), locul 4 la totalul olimpic și dublu medaliat cu argint la Europenele de juniori

Laureati_2019____10

•    Marian Florian Enache – canotaj -  medaliat cu bronz la Europenele de seniori

•    Alin Alexuc – lupte greco-romane -  medalie de bronz la Europenele de seniori

Laureați la categoria ”speranțe olimpice”

•    Constantin Dîba – canoe. Medalie de argint la Mondialele de tineret (simplu – 1000 m) și medalie de argint la Europenele de tineret în aceeași probă

•    Andreas Samuel Bucșă – Medalie de bronz la atletism la Europenele de juniori în proba de lungime

•    Antonia Duță – Medalie de argint la gimnastică la Festivalul Olimpic al Tineretului European

•    Maria Dulău –Medalie de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European la volei

laureati_99

CS Dinamo, 23 decembrie 2019

Program Competitional

Săptămâna 14-20 septembrie 2020

Atletism. Campionatul Balcanic de seniori, 19-20 septembrie, Cluj-Napoca

Handbal. Liga Zimbrilor (etapele 1-3), 15-17 septembrie, Sfântu Gheorghe. Etapa 1, 15 septembrie, ora 18:25: CSM Făgăraș – Dinamo. Etapa 2, 16 septembrie, ora 18:25: CSM Focșani – Dinamo. Etapa 3, 17 septembrie, ora 13:00: Dinamo – CSU Din Suceava. Toate meciurile sunt găzduite de Sala Polivalentă din Sf. Gheorghe

Șah. Campionatul Național Superliga echipe feminine, 13-17 septembrie, Snagov

Tenis. ATP Challenger ”Concorde Iași Open”, 14-20 septembrie, Iași. Turneu Futures, Curtea de Argeș, 14-18 septembrie

Tir. Campionatul Național de glonț, 17-20 septembrie, București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând de luni, 21 septembrie a.c., bazinul în aer liber din incinta CS Dinamo va fi rezervat în totalitate pentru activitatea de agrement. Programul zilnic se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 333 guests online