Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Mulțumim, George Cosac! Pensie lungă și frumoasă, ca un meci de tenis!

Mulțumim, George Cosac! Pensie lungă și frumoasă, ca un meci de tenis!

Cosac_si_Ionut_Adrian_PopaGeorge Cosac se desparte de Clubul Sportiv Dinamo și de Ministerul Afacerilor Interne după o carieră de 33 de ani. Începând cu data de 1 iulie 2020, fostul tenisman olimpic și președinte al CS Dinamo în două mandate a trecut în rezervă, cu gradul de colonel. Mai simplu, i-a fost aprobat dosarul de pensionare.

Explicație foto: Noul președinte al CS Dinamo, Ionuț-Adrian Popa, a ținut să-i mulțumească în cadru oficial lui George Cosac pentru toată cariera sa sportivă și managerială

George Cosac a intrat în rândul cadrelor M.I. în 1987, la 19 ani, ca subofițer la Clubul Sportiv Dinamo Brașov. Încă de la vremea respectivă era un nume în tenisul românesc, fiind component al echipei naționale. A jucat tenis la nivel înalt până în anii 2000. Cele mai bune performanţe ale sale au fost locul 6, la dublu, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Barcelona, din 1992, trei finale de dublu la Romanian Open, 30 titluri de Campion Naţional la seniori, dintre care 8 titluri la simplu (fiind al doilea sportiv ca număr de titluri câştigate la simplu). Timp de 9 ani a fost component al echipei naţionale de Cupă Davis.

Când și-a încheiat cariera sportivă, George Cosac a fost antrenor, apoi șeful Centrului Sportiv Brașov. Din 2011, a fost numit vicepreședinte al CS Dinamo București. În două perioade, 2015-2016 (împuternicit) și 2018-2020 (desemnat) a îndeplinit atribuțiile funcției de președinte al CS Dinamo.

Pentru tot ce a realizat în toți acești 33 de ani îi mulțumim lui George Cosac și îi urăm pensie lungă și frumoasă ca un meci de tenis. Mai ales că va rămâne, cu siguranță, în lumea sportului care l-a consacrat.

Cosac_la_club

CS Dinamo, 07 iulie 2020

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 436 guests online