Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism - Campionatul National de sala, 2013

Şase titluri naţionale pentru sportivii dinamovişti

Bobocel_100Sâmbătă şi duminică s-au desfăşurat la Sala de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu, întrecerile la probele specifice campionatelor de sală. Echipa C.S. Dinamo a câştigat şapte titluri naţionale, după cum urmează: Marian Oprea (triplusalt - 16,81 m), Mihai Donişan (înălţime - 2,21 m), Bogdan Popa (prăjină - 5 m), Andreea Huzum (greutate - 15,27 m), Angela Morosanu (400m – 54,16”), Angela Morosanu (60m garduri - 8,36”).

Şase titluri naţionale reprezintă o reuşită pentru orice echipă, numai că, la atletism, totdeauna privim preformanţele şi din perspectiva rezultatelor atleţilor de top, obţinute la competiţiile internaţionale.

Read more... [Atletism - Campionatul National de sala, 2013]
 
 
Atletism - Concursul naţional de sală, ianuarie 2013

Evoluţii bune, la început de sezon competiţional, pentru sportivii dinamovişti

Oprea__03Sala de atletism a Complexului Lia Manoliu a găzduit în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, prima competiţie atletică a anului, prilej cu care antrenorii şi sportivii au venit în număr destul de mare pentru a concura şi a-şi putea evalua stadiul de pregătire acum, la început de sezon atletic de sală.

Din echipa de atletism a Clubului Sportiv Dinamo a lipsit aruncătorul Mihai Grasu care este operat la cot, motiv pentru care va lipsi şi de la Naţionalele de luna viitoare. Totodată, de la această competiţie au lipsit şi alergătoarele Ancuţa Bobocel şi Angela Moroşanu care se pregătesc în Turcia pentru Naţionale şi pentru Campionatele Europene.

Read more... [Atletism - Concursul naţional de sală, ianuarie 2013]
 
 
Atletism – Campionatul Național de Tineret si Grand Prix pentru seniori

Atletism_01Vineri 15 iunie şi sâmbătă 16 iunie, stadionul Dinamo a fost gazda Campionatului National de Tineret şi a concursului de Grand Prix pentru seniori, competiții care au stat mai mult sub semnul baremurilor pentru Jocurile Olimpice.

Sportivii care au reuşit calificarea vin la concursuri cu teme de pregătire clare, așa cum s-a întâmplat cu Marian Oprea care a sărit la lungime pentru a exersa ultimul pas la triplu-salt. Şi, chiar dacă a depășit toate cele şase încercări, antrenoarea lui Marian, profesoara Doina Anton, ne spunea că a fost foarte util acest concurs pentru elevul ei în pregătirea pentru Londra.

Angela Moroşanu a alergat la 200 m, chiar dacă proba ei este 400m garduri, şi a câştigat în faţa Andreei Ogrezeanu, cu timpul de 23,26 s.

Read more... [Atletism – Campionatul Național de Tineret si Grand Prix pentru seniori]
 
   
Atletism - Campionatele Internaționale ale României

Oprea_01Vineri 8 iunie, stadionul Dinamo a fost gazda unei reuniuni atletice internaţionale interesante, care a avut menirea să facă o radiografie a stadiului de pregătire pentru unii dintre atleții care vor merge la Jocurile Olimpice de la Londra.

În primul rând, toată atenţia numeroşilor spectatori aflați în tribune a fost atrasă de desfăşurarea probei de triplu salt unde concura şi Marian Oprea. Marian a evoluat mai degrabă modest, a sărit 16,56 m şi a ocupat doar locul doi, în urma mult mai tânărului Baciu Alexandru care a reuşit o săritură tot de 16,56 m dar a avut şi o alta, mai bună ca a lui Marian, şi a câştigat proba. Marian Oprea rămâne cel mai bun produs al atletismului din România la triplu-salt, până în acest moment. Până la Olimpiadă mai este timp ca el să ajungă la forma dorită de el şi de noi.

Read more... [Atletism - Campionatele Internaționale ale României]
 
 
Atletism - Grand Prix, Onesti 2012

Dumincă, 13 mai, la Oneşti a avut loc primul concurs de aruncări al sezonului 2012. Aflat la a 12-a  ediţie, concursul a stat sub semnul realizării baremurilor pentru Jocurile Olimpice. Dinamo are doi sportivi care şi-au propus şi pot realiza aceste baremuri: Mihai Grasu şi Sergiu Ursu, ambii la aruncarea discului.

Sergiu a aruncat 60,01 m şi a câştigat premiul pus în joc, în timp ce Mihai a reuşit o aruncare de 59,60 m şi a ocupat locul II. Vă reamintim că, pentru a merge la Jocurile Olimpice, baremul B este de 63,5m în timp ce baremul A este de 65 m.

Săptămâna viitoare, Mihai Grasu va pleca la concursul de la Halle, din Germania (19 mai), în timp ce Sergiu Ursu va merge în Cehia, în aceeaşi  perioadă, la un concurs de Grand Prix. Concursul de la Oneşti a adus în atenţia selecţionerilor, rezultatul aruncătoarei de disc Andreea Huzum, care a realizat baremul pentru Campionatele Mondiale de juniori de la Barcelona. Nu a lipsit de la acest concurs nici Nicoleta Grasu, dar sportiva dinamovistă, fiind deja calificată pentru Londra , se axează mai mult pe acumulări tehnice decât pe rezultate de palmares.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 14 mai, ora 1000

 
   

Page 21 of 23

<< Start < Prev 21 22 23 Next > End >>

Program Competitional

 6 - 11 iunie 2023

Gimnastică. Campionatul Național pe echipe, 7-10 iunie, mun. Ploiești.

Triatlon. Cupa României la Aquatlon – Seniori, 9-10 iunie, mun. Miercurea Ciuc

Takwondo. Campionatul Național de Copii – juniori mici și cadeți, 9-10 iunie, București - Sala Polivalentă.


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 379 guests online