Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă 15-16 februarie

Săptămâna aceasta weekendul sportiv începe de miercuri și se continuă joi, având în vedere faptul că voleiul și handbalul programează partide de campionat intern în aceste zile. Deși programul este mai puțin obișnuit, vă invităm să urmăriți partidele echipelor noastre, având în vedere importanța pe care o vor avea rezultatele pe care le vor obține, în desfășurarea ulterioară a campionatelor respective.

Volei Feminin. Miercuri, 15 februarie, cu incepere de la ora 1400, voleibalistele dinamoviste vor primi vizita adversarelor de la Craiova, într-o partidă în care punctele sunt mult mai importante pentru echipa noastră decât pentru CSM „U”. Reamintim faptul că Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 31 de puncte, adică tot atâtea câte au și ocupantele locurilor 4 (LPS Piatra Neamț) și 6 (CSM București), în vreme ce CSM Craiova se ală pe locul 7 cu 27 de puncte, adică la 9 puncte distanță de locul 8 și la 4 puncte de Dinamo. Deși meciul pare a fi lipsit de miză pe oaspete, totuși ne așteptăm la o dispută dificilă din care însă suntem convinși că fetele noastre pot obține toate punctele puse în joc. Partida, contând pentru etapa a 17-a, se va desfășura în sala Extreme.

Handbal. Joi 16 februarie, handbaliștii nostri se vor deplasa la Caraș-Severin pentru a disputa partida (programată initial pentru 19 februarie) contând pentru etapa a 16-a, cu echipa din localitate. Tensiunea partidei va fi una foarte ridicată, având în vedere că cele două echipe sunt vecine în clasament, la o diferență de doar un punct în favoarea CS Caraș-Severin care se află pe locul 5, cu 17 puncte, tot atâtea câte are și Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului 4. În cazul unei victorii, Dinamo poate accede la zona de play-off a clasamentului, în condițiile în care Pandurii au un meci extrem de dificil cu Constanța și, oricum, au o partidă mai mult disputată decât Dinamo. Să le ținem, așadar, pumnii băieților nostri pentru meciul al cărui rezultat va avea un rol strategic în soarta eventualei participări a echipei noastre în play-off-ul campionatului.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan - CS Dinamo, 14 februarie, ora 2000

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 239 guests online