Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 10-12 februarie

Zăpada și gerul ne dau bătăi de cap în continuare, însă atmosfera competițiilor sportive este adesea incendiară, așa încât vă invităm și în weekendul care urmează (10-12 februarie), să susțineți sportivii dinamoviști care vor evolua în cadrul partidelor de volei, baschet, handbal și polo programate în aceste zile. Jocurile sportive sunt în plină desfășurare iar dinamoviștii au nevoie de de încurajările dumneavoastră pentru a obține rezultatele care să-i poziționeze acolo unde ne-au obișnuit dintotdeauna: între cei mai buni.

Baschet. Vineri, 10 februarie, în Arena de baschet a Federației, de la ora 1800, Dinamo va întâlni formația CS Gaz Metan care este clasată pe locul trei al clasamentului, cu 31 de puncte. Medieșenii sunt o echipă foarte solidă și greu de bătut, dinamoviștii fiind astfel obligați să joace perfect pentru a putea câștiga. Partida va conta pentru etapa a 21-a a Diviziei A masculin și va fi transmisă live de postul Digi TV.

Volei masculin. Sâmbătă, 11 februarie, cu începere de la ora 1230, Sala Extreme din București va găzdui partida dintre Dinamo și Steaua, contând pentru etapa a 18-a a campionatului. Chiar dacă în momentul acesta dinamoviștii sunt o echipă cu o valoare mult peste cea a steliștilor și stau cu 3 locuri mai în față în clasament, întâlnirile dintre aceste două formații au fost și vor fi mereu disputate, rivalitatea dintre cele două cluburi bucureștene manifestându-se la toate disciplinele sportive.

Volei Feminin. ULTIMA ORĂ: Partida Știința Bacău - Dinamo Romprest programată pentru sâmbătă, 11 februarie, SE AMÂNĂ.

Handbal. ULTIMA ORĂ: Partida Dinamo Municipal Călărași - Steaua București, programată pentru sâmbătă, 11 februarie, SE AMÂNĂ!.

Polo. Cel de-al 4-lea turneu al campionatului se află în plină desfășurare iar dinamoviștii vor susține cele mai importante partide, în fața Stelei și a lui Digi Oradea sâmbătă, respectiv duminică. Miza acestor partide constă în consolidarea întâietății echipei noastre în fața Stelei și în apropierea, în clasament, de liderii orădeni. Să le ținem pumnii poloiștilor noștri care comun un lot extrem de valoros și capabil de performanțe reale.

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 133 guests online