Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 16-18 decembrie

Sfârșitul de an se apropie cu cu pași rapizi. Mai sunt doar două săptămâni iar sportivii și tehnicienii lor se pregătesc să înceapă o binemeritată vacanță de iarnă dar și o etapă de pregătiri intense pentru ca, în returul campionatelor, să activeze la capacitate maximă. La sporturile individuale, după Anul Nou, începe o perioadă dificilă pentru pentru aspiranții la calificările la Jocurile Olimpice.

Sfarsitul acesta de saptamana programeaza cateva meciuri si intreceri sportive de mare interes.

Volei masculin. Primul eveniment sportiv al weekendului pentru dinamoviști, ca importanță, este meciul de volei al băieților, din cadrul etapei a XI-a a diviziei A1 cu formația CMV Tomis Constanta. Tomisul ocupa locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo ocupa locul 4 cu 20 de puncte. După parerea noastră meciul este deschis oricărui rezultat, mai ales că dinamoviștii au obișnuința partidelor de 5 seturi (șase acest tur de campionat). În plus, Dinamo promovează mulți tineri în prima echipă; Dobre, Olteanu, Bălan pot însemna un plus de vitalitate care însă poate compensa mai mult sau mai puțin lipsa lor de experiență. Partida va avea loc duminică, 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanța.

Volei feminin. In cadrul etapei a VIII-a la volei feminin, Dinamo Romprest se deplasează la Lugoj pentru a intâlni formatia din localitate, ocupantă a locului 8 cu 10 puncte. Nici un meci nu mai este facil dar lotul actual al dinamovistelor ne dă dreptul să nu ne facem probleme.

Baschet masculin. Etapa a 14-a a Diviziei nationale la baschet programează pentru sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 1800, la Arena de baschet din București, întâlnirea dintre Dinamo și U Mobitelco Cluj - o formație care aspiră la titlu. Deși Dinamo vine după o înfrângere suferită miercuri, 14 decembrie, în fața liderei clasamentului (scor 85-101), suntem siguri că, la ora de începere a partidei, tribunele vor fi arhipline, ca de fiecare dată la meciurile echipei noastre.

Polo. În perioada 14 - 18 decembrie 2011 se desfășoară la Cluj-Napoca, în Bazinul Politehnica, cel de-al 3-lea turneu al Superligii la Polo. Dinamo vine după cel de-al doilea turneu în care a reușit niște rezultate de excepție și pare să confirme nivelul ridicat de formă și pregătire, prin cele 3 victorii pe care le-a înregistrat deja în primele 3 partide ale acestui turneu. Așteptăm însă cu mult interes derby-urile de sâmbătă, 17 decembrie, ora 1200, cu Steaua, și de duminică, 18 decembrie, aceeași oră, cu CSM Digi Oradea, ambele partide urmând să fie transmise în direct de Televiziunea Română.

Canotaj. Tot sâmbătă, dar de la ora 1100, canotorii se întrec în cadrul Cupei României la ergometru, la complexul AFI Palace Cotroceni. Vor participa sportivi care suntem siguri că vr fi prezenți și pe podiumul Jocurilor Olimpice de anul viitor.

Tir. Și tirul are o întrecere în acest weekend, în cadrul etapei a III a Campionatului Național, la poligonul Tunari. Competiția a început joi și se va termina sâmbătă.

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 181 guests online