Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 28-29 ianuarie

Avem rețeta perfectă pentru a învinge gerul pătrunzător care se anunță în acest weekend: vă invităm să veniți la partidele care vor fi susținute de echipele dinamoviste în cadrul campionatelor interne. Voleiul, baschetul și handbalul sunt și în acest sfârșit de săptămână, vedetele jocurilor sportive interne iar pentru Dinamo se anunță chiar câteva partide spectaculoase care nu trebuie ratate de fanii noștri.

Volei feminin. Sâmbătă, 28 ianuarie, etapa a XIV-a a Diviziei A1 nu pare să aducă meciuri care să genereze surprize importante în configurația clasamentului. De la ora 1400, în sala Extreme, dinamovistele primesc vizita formației CSM Sibiu, actuala ocupantă a ultimului  loc al clasamentului, cu 4 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 5 cu 25 de puncte. Din poziția a 5-a, pe care o ocupă în prezent, Dinamo trebuie să lupte pentru a lua locul formației din Piatra Neamt care însă în acest week-end va avea un meci ușor, la Iași, cu o formație aflata pe locul 9 cu 9 puncte și cu un lot mult mai puțin valoros. Formația din Tg. Mureș are un meci foarte greu, la Bacău unde se câștigă foarte rar, așa încât mureșencele vor rămâne probabil cu 28 de puncte, în timp ce dinamovistele, în cazul unui rezultat pozitiv, ar putea face tot 28 de puncte.

Volei masculin. După ce a surclasat echipa din Baia Mare în etapa trecută, Dinamo are o nouă urmăritoare în clasament, pe care o va întâlni sâmbătă, în deplasare, de la ora 1700, în cadrul etapei a XV-a. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu sunt pe locul trei în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce pietrenii se află pe locul 4 cu 26 de puncte. În celelalte partide ale etapei nu se anunță surprize așa încât nu ne așteptăm la schimbări majore în configurația clasamentului, ci doar într-o consolidare a poziției băieților noștri în zona de play-off.

Baschet. Tot sâmbătă,  dar de la ora 1815, în Arena de baschet a Federației, Dinamo – care ocupă locul 13, cu 21 de puncte – va primi, în cadrul etapei a 19-a, vizita formației Energia Pandurii Tg. Jiu, o echipă mai bine poziționată în clasament, ocupantă a locului 8 cu 26 de puncte. Dacă Dinamo câștigă, poate urca o poziție, în condițiile în care C.S.S. Giurgiu,  ocupanta locului 11 cu 22 de puncte, joacă la Ploiești unde este foarte greu de câștigat, chiar dacă CSU nu mai este ce a fost cândva. Ocupanta locului 12, C.S.M. U Craiova, joacă acasă cu ultima clasată, C.S.S. Unirea Iași, neavând cum să piardă . Așadar le dorim elevilor lui Nicu Toader să câștige punctele puse în joc și să ofere spectacolul pe care ne-a obișnuit, în ultima perioadă, să-l vedem la meciurile echipei noastre. Partida va fi transmisă în direct de postul TVR 3.

Handbal. Sâmbătă, 28 ianuarie, de ora 1330 sau duminică, de la ora 1100 (conform planificării anunțate pe site-ul Federației de handbal), la Cluj, dinamoviștii, care ocupă locul 6 cu 13 puncte, vor întâlni, în cadrul etapei a 13-a, formația U Transilvania , o echipă care ocupă, în prezent, locul 11 cu 7 puncte. Dinamo trebuie să lupte pentru a recupera diferența de 2 puncte care o despart de ocupantele locurilor 3-5 din clasament.

Le dorim succes componenților echipelor noastre care evoluează în acest weekend iar pe suporteri îi invităm în sălile de sport, acolo unde dinamoviștii au nevoie de susținere pentru a obține rezultate cât mai bune. 

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Online Guests

We have 311 guests online