Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica weekendului 18-19 februarie

Ne mai liniștim după atâta vreme rea care a bulversat toate calendarele competiționale și a făcut ca multe meciuri să nu se joace, urmând să fie reprogramate. Pentru Dinamo, weekendul ce vine se concentrează într-o singură zi: sâmbătă iar singura disciplină sortivă care ne va delecta suporterii va fi voleiul. Așadar, sâmbătă, 18 februarie, sunt programate partidele de volei din campionatul Diviziei A, atât la băieți cât și la fete.  

Volei feminin. Acest sfârșit de săptămână este unul destul de relaxant pentru fetele de la Dinamo Romprest care se vor deplasa la Pitești unde vor juca cu echipa din localitate, sâmbătă cu începere de la ora 1100. Piteștiul este o echipă în suferință, care ocupă locul 11 în clasament, cu 8 puncte. Dinamo nu are cum să nu câștige și, probabil, va acumula 37 de puncte. Și dacă socotim ca CS Tg Mures joaca in deplasare, la Piatra Neamț, unde se câștigă greu și, oricum, nu o poate face Tg.Mures, Dinamo poate trece pe locul trei și cam atât în această etapă, asta pentru că atat Bacăul la Craiova cât și Tomisul la Cluj nu vor pierde. Dar astea-s calcule pe hartie și pot fi oricând infirmate.

Volei masculin. Băieții  joacă tot sâmbătă, de la ora 1100, cu Unirea Dej în Sala Extreme din Capitală. Va fi un joc greu, chiar dacă Dejul ocupă locul 7 cu 26 de puncte. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu sunt în mare formă și credem că vor câștiga un meci care după cum am spus, nu are cum să fie usor.

Autorul articolului: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 16 februarie, ora 220

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 260 guests online