Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Comunicat CS Dinamo: toate evenimentele sportive din această săptămână se vor disputa fără spectatori

Comunicat CS Dinamo: toate evenimentele sportive din această săptămână se vor disputa fără spectatori

Grafica_internet_Dinamo_1.jpgÎn urma deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind măsurile adoptate pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID-19 (coronavirus), Clubul Sportiv Dinamo a stabilit ca toate evenimentele sportive desfășurate pe teren propriu în perioada 10-15 martie a.c. să se desfășoare fără spectatori.

Accesul echipelor oaspete și al persoanelor implicate în organizarea meciurilor se va face în condițiile stabilite de federațiile sportive naționale, pe bază de tabel nominal. Jurnaliștii vor fi acreditați la aceste evenimente în limita a maximum un reprezentant mass-media pentru fiecare organ de presă. Televiziunile naționale pot acredita doi reprezentanți, un reporter și un cameraman. Cererile vor fi trimise pe adresa compartimentului relații publice al CS Dinamo ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) cu cel puțin o zi înainte de meci.

Toate căile de acces vor fi dotate cu soluții dezinfectante. CS Dinamo roagă persoanele care vor fi prezente în sală să respecte regulile de igienă recomandate în contextul acestei situații și să evite pe cât posibil contactul cu jucătorii celor două echipe.

CS Dinamo face un apel public pentru toți participanții la activitățile sportive și de agrement, să nu se intre în sălile clubului și în bazinul acoperit dacă prezintă simptome ale unor afecțiuni respiratorii. CS Dinamo își rezervă dreptul de a interzice accesul acelor persoane care sunt susceptibile de a avea astfel de probleme.

CS Dinamo, 10 martie 2020

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 243 vizitatori online