Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Admitere. 403 candidați la admiterea în Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza vor da proba de evaluare a performanțelor fizice la CS Dinamo

Admitere. 403 candidați la admiterea în Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza vor da proba de evaluare a performanțelor fizice la CS Dinamo

Traseu_sala_OKSăptămâna viitoare, de luni până vineri, în sala multifuncțională Dinamo se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanțelor fizice din cadrul examenului de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”. În cele cinci zile de examinare, ne vor vizita 403 candidați.

Contextul pandemic actual a dus la repartizarea candidaților de la București în două centre. O parte vor fi evaluați la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, iar cealaltă parte la Clubul Sportiv Dinamo (Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2).

În fiecare zi vor fi programate câte patru grupe, de la orele 8:00, 11:00, 15:00 și 18:00 (exceptând ultima zi, 28 august, când sunt trei grupe). Candidații se vor prezenta la CS Dinamo cu o oră înaintea începerii probei, pentru triajul epidemiologic, verificarea listelor și instructaj.

Intrarea candidaților se va face prin Șoseaua Ștefan cel Mare (intrarea principală).

Fiecare candidat va trebui să prezinte un chestionar completat pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire la Covid-19. Formularul se poate descărca de AICI. Se vor completa toate rubricile, mai puțin rubricile temperatură și dată/semnătură.

Programarea grupelor se poate consulta în documentul de mai jos.

Repartizare_grupe_Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 314 vizitatori online