Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Laura Coman, Bianca Pascu, Robert Glință și antrenorul Ștefan Constantin, premiați la ”Gala Alexandrion”

Eveniment. Laura Coman, Bianca Pascu, Robert Glință și antrenorul Ștefan Constantin, premiați la ”Gala Alexandrion”

Laura_Coman_gala_alexandrion_1Cea de a 5-a ediție a ”Galei Trofeelor Alexandrion”, eveniment de ținută care celebrează excelența în sport, a avut pe lista premiaților și câțiva dintre performaerii CS Dinamo. Gala a avut loc miercuri, 5 februarie, la Hotelul Radisson Blu din Capitală.

La categoria ”sportivii anului 2019” au fost premiați Laura Coman – campioană europeană la tir, Bianca Pascu – medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de scrimă în proba individuală de sabie și Robert Glință – medaliat cu bronz la Campionatele Europene în bazin de 25 de metri.

La antrenori, unul dintre premiați a fost Ștefan Constantin, ”principalul” echipei de handbal Dinamo, campioană, Supercampioană și calificată pentru al doilea an consecutiv în primăvara Ligii Campionilor.

Aflat în pregătire, Robert Glință nu a putut fi prezent la Gală, premiul fiind ridicat de mama sa, Irina.

Bianca_Pascu_gala_alexandrion_2020

Bianca Pascu a primit diploma de la o altă sportivă de top a CS Dinamo, campioana olimpică la spadă Loredana Dinu

Stefan_Constantin_Gala_Alexandrion_2020

CS Dinamo, 7 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 276 vizitatori online