Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Mos-Craciun_20.jpgPeste 400 de copii și juniori din cadrul secțiilor CS Dinamo au primit astăzi cadouri de la Moș Crăciun, în cadrul unui eveniment desfășurat în Sala multifuncțională din Șos. Ștefan cel Mare. Președintele CS Dinamo, Liliana Neagu Gafencu, și echipa de conducere a celui mai titrat club din România au avut și un invitat de marcă: părintele Radu Felix, șeful Secției Asistență Religioasă din cadrul MAI. În tribune, emoționați, s-au aflat părinții și antrenorii micilor campioni.

”Am dorit să ne vedem la acest final de an pentru că așa este datina, să ne urăm toate cele bune în apropierea Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru că doream să vă transmit un mesaj. Un mesaj din partea mea, personal, dar și a întregii conduceri: voi, copiii și juniorii, sunteți adevărata valoare a Clubului Sportiv Dinamo”, a fost mesajul campioanei olimpice Liliana Neagu Gafencu.

Trei studenți de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, absolvenți de teologie, au interpretat colinde, iar micuțele sportive de la secția de gimnastică a CS Dinamo au ”pus în scenă” două dansuri tematice.

La final, toți copiii și juniorii au primit pungi cu cadouri de la Moș Crăciun.

CS Dinamo le mulțumește partenerilor Selgros, Chipita, Aqua Carpatica, Complexul Doi Tăurași, Corpul Național al Polițiștilor și Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 9 București.

Mos-Craciun_7.jpg

Mos-Craciun_6.jpg

Mos-Craciun_scrima.jpg

Mos-Craciun_volei.jpg

Mos-Craciun4.jpg

CS Dinamo, 20 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 413 vizitatori online