Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Mos-Craciun_20.jpgPeste 400 de copii și juniori din cadrul secțiilor CS Dinamo au primit astăzi cadouri de la Moș Crăciun, în cadrul unui eveniment desfășurat în Sala multifuncțională din Șos. Ștefan cel Mare. Președintele CS Dinamo, Liliana Neagu Gafencu, și echipa de conducere a celui mai titrat club din România au avut și un invitat de marcă: părintele Radu Felix, șeful Secției Asistență Religioasă din cadrul MAI. În tribune, emoționați, s-au aflat părinții și antrenorii micilor campioni.

”Am dorit să ne vedem la acest final de an pentru că așa este datina, să ne urăm toate cele bune în apropierea Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru că doream să vă transmit un mesaj. Un mesaj din partea mea, personal, dar și a întregii conduceri: voi, copiii și juniorii, sunteți adevărata valoare a Clubului Sportiv Dinamo”, a fost mesajul campioanei olimpice Liliana Neagu Gafencu.

Trei studenți de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, absolvenți de teologie, au interpretat colinde, iar micuțele sportive de la secția de gimnastică a CS Dinamo au ”pus în scenă” două dansuri tematice.

La final, toți copiii și juniorii au primit pungi cu cadouri de la Moș Crăciun.

CS Dinamo le mulțumește partenerilor Selgros, Chipita, Aqua Carpatica, Complexul Doi Tăurași, Corpul Național al Polițiștilor și Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 9 București.

Mos-Craciun_7.jpg

Mos-Craciun_6.jpg

Mos-Craciun_scrima.jpg

Mos-Craciun_volei.jpg

Mos-Craciun4.jpg

CS Dinamo, 20 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 31). 25 aprilie, ora 15:00: Dinamo - Politehnica Iași. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 32), 27 aprilie, ora 17:00: Timba Timișoara - Dinamo

Handbal. Liga Națională, play-off – sferturi de finală (meciul 3), 29 aprilie, ora 15:30: Dinamo – HDCS Constanța. Sala Dinamo. Scor general: 1-1. Se joacă în sistemul ”două victorii din trei meciuri”

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 12), 27 aprilie, ora 11:00: Timișoara Saracens - Dinamo

Box. Cupa României la juniori, 24-27 aprilie, Câmpulung Muscel (Argeș)

Judo. Campionatele Europene de seniori, 26-28 aprilie, Israel

Kaiac-canoe. Cupa României la seniori, 25-27 aprilie, Bascov

Sambo. Campionatele Naționale de seniori, 28-29 aprilie, București

Tir. Cupa Mondială, 20-30 aprilie, Changwon (Coreea de Sud)

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 30 aprilie și 1 mai 2018, programul activităților de agrement desfășurate în Bazinul olimpic Anatolie Grințescu se desfășoară fără modificări, după orarul obișnuit.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 420 vizitatori online