Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Eveniment. Mos Craciun a venit pentru copiii și juniorii de la CS Dinamo

Mos-Craciun_20.jpgPeste 400 de copii și juniori din cadrul secțiilor CS Dinamo au primit astăzi cadouri de la Moș Crăciun, în cadrul unui eveniment desfășurat în Sala multifuncțională din Șos. Ștefan cel Mare. Președintele CS Dinamo, Liliana Neagu Gafencu, și echipa de conducere a celui mai titrat club din România au avut și un invitat de marcă: părintele Radu Felix, șeful Secției Asistență Religioasă din cadrul MAI. În tribune, emoționați, s-au aflat părinții și antrenorii micilor campioni.

”Am dorit să ne vedem la acest final de an pentru că așa este datina, să ne urăm toate cele bune în apropierea Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru că doream să vă transmit un mesaj. Un mesaj din partea mea, personal, dar și a întregii conduceri: voi, copiii și juniorii, sunteți adevărata valoare a Clubului Sportiv Dinamo”, a fost mesajul campioanei olimpice Liliana Neagu Gafencu.

Trei studenți de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, absolvenți de teologie, au interpretat colinde, iar micuțele sportive de la secția de gimnastică a CS Dinamo au ”pus în scenă” două dansuri tematice.

La final, toți copiii și juniorii au primit pungi cu cadouri de la Moș Crăciun.

CS Dinamo le mulțumește partenerilor Selgros, Chipita, Aqua Carpatica, Complexul Doi Tăurași, Corpul Național al Polițiștilor și Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 9 București.

Mos-Craciun_7.jpg

Mos-Craciun_6.jpg

Mos-Craciun_scrima.jpg

Mos-Craciun_volei.jpg

Mos-Craciun4.jpg

CS Dinamo, 20 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 3), 20 octombrie, ora 20:00: CSU CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 19:00: CS Medgidia – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 7), 20 octombrie, ora 18:30: CSM Focșani – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 2), 20 octombrie (ora 10:00) și 21 octombrie (ora 10:00): Dinamo – CS Politehnica Cluj. Bazin Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 7), 20 octombrie, ora 11:00: Dinamo – CSM Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Volei masculin. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 18:00: CSM Câmpia Turzii – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 2), 20 octombrie: CS U Cluj – Dinamo

Haltere. Campionatele Europene de juniori și tineret, 18-21 octombrie, Polonia

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

• În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu” - ediția a II-a. În cele două zile sus-menționate, nu se vor desfășura activități de inițiere și agrement la înot.

• În data de 21 octombrie 2018, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu va găzdui un meci din cadrul Superligii de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura între orele 12:00 – 20:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 288 vizitatori online