Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie a venit cu avansari in grad la CS Dinamo

Eveniment. Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie a venit cu avansari in grad la CS Dinamo

Petrila_Gafencu8.jpgLa finele unui an bogat în rezultate, cei mai merituoși sportivi de la CS Dinamo, funcționari publici cu statut special, au avut parte de o frumoasă surpriză. Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, mai mulți ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim. Între aceștia s-au aflat medaliații mondiali și europeni de la canotaj, vedetele anului sportiv 2017.

În cadrul unei festivități prezidate de Liliana Neagu-Gafencu, președintele CS Dinamo, desfășurată la Sala de Trofee a clubului, s-a dat citire ordinului semnat de ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Daniela Dan, pentru avansarea în grad a ofițerilor de poliție. De asemenea, s-a dat citire dispoziției președintelui CS Dinamo de avansare în grad a agenților de poliție.

Între cei care au primit o stea sau o tresă în plus pe umăr s-au aflat campioanele mondiale la canotaj Adelina Boguș, Mădălina Bereș, Mihaela Petrila, medaliații europeni de la canotaj (masculin) Marius Cozmiuc și Vlad Aicoboae și boxerul Bogdan Juratoni.

avansare_2017_3.jpg

Liliana Neagu-Gafencu, președinte CS Dinamo: ”Mulțumim conducerii ministerului, personal doamnei ministru Carmen Daniela Dan, pentru disponibilitatea pe care a manifestat-o permanent în susținerea performanței sportive. România are nevoie de modele, de performanțe la care să se raporteze tinerii acestei țări. Cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne, Clubul Sportiv Dinamo a fost, este și se obligă a fi un model de succes al sportului românesc”.

avansare_2017_2.jpgAvansare_2017.jpg

CS Dinamo, 29 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 19-25 martie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 22), 19 martie, ora 18:30: Dinamo – BC Sibiu. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 24), 20 martie, ora 17:30: CSM Focșani 2007 – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (play-out, etapa 4), 21 martie, ora 16:00: Dinamo – CS ”U” Cluj. Sala Dinamo. Divizia A1 (play-out, etapa 5), 24 martie: CSȘ 2 CNE Baia Mare – Dinamo

Atletism. Campionatele Naționale de aruncări lungi de iarnă, 21-23 martie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter, București

Gimnastică. Cupa Mondială de la Doha, 23-25 martie, Qatar

Judo. Campionatele Naționale de seniori, 23-25 martie, Cluj Napoca

Înot. Campionatele Naționale de seniori, 20-25 martie, Bacău

Lupte. Turneu Internațional ”Dan Kolov – Nikola Petrov”, 22-25 martie, Sofia (Bulgaria)

Scrimă. Campionatele Naționale de tineret sabie, 22-25 martie, București. Cupă Mondială spadă, 24-25 martie, Budapesta (Ungaria)

Schi fond. Campionatele Naționale, 22-25 martie, Fundata-Cheile Grădiștei

ANUNT AGREMENT

Sâmbătă, 17 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui o competiție de înot, motiv pentru care activitățile de agrement vor începe la ora 14:00.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 613 vizitatori online