Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Eveniment. Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie a venit cu avansari in grad la CS Dinamo

Eveniment. Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie a venit cu avansari in grad la CS Dinamo

Petrila_Gafencu8.jpgLa finele unui an bogat în rezultate, cei mai merituoși sportivi de la CS Dinamo, funcționari publici cu statut special, au avut parte de o frumoasă surpriză. Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, mai mulți ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim. Între aceștia s-au aflat medaliații mondiali și europeni de la canotaj, vedetele anului sportiv 2017.

În cadrul unei festivități prezidate de Liliana Neagu-Gafencu, președintele CS Dinamo, desfășurată la Sala de Trofee a clubului, s-a dat citire ordinului semnat de ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Daniela Dan, pentru avansarea în grad a ofițerilor de poliție. De asemenea, s-a dat citire dispoziției președintelui CS Dinamo de avansare în grad a agenților de poliție.

Între cei care au primit o stea sau o tresă în plus pe umăr s-au aflat campioanele mondiale la canotaj Adelina Boguș, Mădălina Bereș, Mihaela Petrila, medaliații europeni de la canotaj (masculin) Marius Cozmiuc și Vlad Aicoboae și boxerul Bogdan Juratoni.

avansare_2017_3.jpg

Liliana Neagu-Gafencu, președinte CS Dinamo: ”Mulțumim conducerii ministerului, personal doamnei ministru Carmen Daniela Dan, pentru disponibilitatea pe care a manifestat-o permanent în susținerea performanței sportive. România are nevoie de modele, de performanțe la care să se raporteze tinerii acestei țări. Cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne, Clubul Sportiv Dinamo a fost, este și se obligă a fi un model de succes al sportului românesc”.

avansare_2017_2.jpgAvansare_2017.jpg

CS Dinamo, 29 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 260 vizitatori online