Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment

Eveniment

1 Iunie. CS Dinamo, la ”Ziua portilor deschise pentru copii”

MAI_1_iunie_2016Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc cea de a opta ediție e evenimentului "1 Iunie - Ziua Porților deschise pentru copii". Clubul Sportiv Dinamo a prezentat și de această dată un stand cu trofee și medalii olimpice, care le-a "luat ochii” miilor de copii care au venit la sediul MAI. Micuțele gimnaste și sabrerii dinamoviști au făcut demonstrații, iar campioanele de la minivolei au încercat să-i convingă pe oaspeții-elevi să se alăture familiei campionilor de la Dinamo.

Citeşte mai mult... [1 Iunie. CS Dinamo, la ”Ziua portilor deschise pentru copii”]
 
 
1 IUNIE – Ziua portilor deschise la CS Dinamo pentru copii

copii_dinamoDragi copii, pe data de 1 IUNIE, de ziua voastră, vă așteptăm la Clubul Sportiv Dinamo pentru a vă arăta cum se formează un campion veritabil. Veți putea asista la antrenamentele secțiilor noastre, vă veți întâlni cu actuali sau viitori performeri ai României și veți putea vizita sala de trofee a clubului nostru, în care se află o parte importantă din istoria sportului românesc.

Vă așteptăm alături de profesorii voștri!

CS Dinamo, 27 mai 2016

Citeşte mai mult... [1 IUNIE – Ziua portilor deschise la CS Dinamo pentru copii]
 
 
Comunicat de presa. Aniversare - Dinamo 68

La mulţi ani, Dinamo! La mulţi ani tuturor celor care poartă în suflet culorile alb-roşii!

sigla_68_aniversareClubul Sportiv Dinamo aniversează mâine 68 de ani de la înfiinţare. Pe 14 mai 1948, într-o clădire de pe strada Lipscani din Capitală, se iscălea actul de naştere al CS Dinamo, structură sportivă ce a devenit rapid un simbol al marii performanţe. Documentul iniţial consemna existenţa a trei secţii: fotbal, şah şi tenis de masă. Acum, Dinamo are 24 de ramuri sportive, majoritatea din sfera disciplinelor olimpice.

Citeşte mai mult... [Comunicat de presa. Aniversare - Dinamo 68]
 
   
Omagiu in memoria lui Constantin Luca, fost presedinte la CS Dinamo Brasov

poza_d-l_Luca_ConstantinClubul Sportiv Dinamo București anunță cu profund regret trecerea în neființă a generalului Constantin LUCA, fost președinte (comandant) al Clubului Sportiv Dinamo Brașov în perioada 04.04.2001 – 15.07.2005. Constantin Luca s-a stins din viață pe 23 martie, la vârsta de 67 de ani. Născut pe 23 septembrie 1948, la Întorsura Buzăului, Constantin Luca a urcat toate treptele profesionale, de la gradul de locotenent, până la cel de general de brigadă, obținut pe 30 iunie 2005.

Citeşte mai mult... [Omagiu in memoria lui Constantin Luca, fost presedinte la CS Dinamo Brasov]
 
 
Aniversare. La multi ani, George Cosac!

GC_01Președintele împuternicit al CS Dinamo își serbează astăzi ziua de naștere. George Cosac împlinește 48 de ani, prilej de a-i ura "La mulți ani, cu sănătate!". Cariera fostului jucător de Cupa Davis, actualmente și președinte al Federației Române de Tenis, se leagă strict de CS Dinamo, sub culorile căruia a fost tenisman, antrenor și conducător.

Citeşte mai mult... [Aniversare. La multi ani, George Cosac!]
 
   

Pagina 16 din 20

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 394 vizitatori online