Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin VOLEI MASCULIN. Adrian Gontariu, noul team manager al echipei Dinamo

VOLEI MASCULIN. Adrian Gontariu, noul team manager al echipei Dinamo

WhatsApp_Image_2022-11-17_at_10.07.40Echipa masculină de volei Dinamo își completează stafful tehnic cu un nume mare al voleiului românesc. Fostul internațional Adrian Gontariu (38 de ani) a acceptat propunerea de a deveni noul team manager al câștigătoarei Supercupei României.

Adrian Gontariu și-a încheiat cariera de jucător în urmă cu patru ani, după aproape două decenii jucate la cel mai înalt nivel. A fost campion de șase ori în România (cu Deltacons și Tomis Constanța), de trei ori în Germania (cu Friederichshafen) și o dată în Polonia (cu Rzeszow). A îmbrăcat timp de 15 ani tricoul naționalei României. Cele șapte sezoane jucate în Germania și Polonia, campionate extrem de valoroase, i-au îmbogățit cariera cu informații pe care le poate pune în practică acum, din postura de team manager.

Adrian Gontariu: ”Este o adevărată onoare să lucrez cu Dinamo. Nu în fiecare zi te sună un club atât de mare să-i oferi serviciile. Eu știu că Dinamo vrea doar best of the best, așa că mă simt onorat de ofertă și abia aștept să lucrez cu antrenorul Fernando Munoz și cu jucătorii. Echipa este puternică și e nevoie doar de mici ajustări pentru ca jucătorii să fie concentrați pe obiectivul principal, câștigarea titlului național. Am venit să aduc un plus echipei și sper să putem implementa idei ca în vest, unde se joacă volei adevărat. Avem o echipă frumoasă, valoroasă, e timpul să apăsăm pe accelerație pentru a câștiga titlul național. Ar fi un lucru extraordinar ca după 28 de ani titlul să revină la cel mai galonat club din voleiul românesc”.

CS Dinamo, 19 noiembrie 2022

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 293 vizitatori online