Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Taekwondo Record de slăbit viteză la sala de fitness a Clubului Sportiv Dinamo

Record de slăbit viteză la sala de fitness a Clubului Sportiv Dinamo

Un articol de Andreea Diaconu Alexa

calin_novacescu_oCălin Novăcescu, primul român atestat în 2004 de Federația Internațională  de Taekwondo Kukkiwon, din Coreea de Sud, va încerca să își doboare propriul recordul la slăbit. Acesta va încerca să slăbească 3 kg în 45 de minute, doborându-și astfel propriul record de anul trecut, când a reușit să slăbescă 3 kg în 60 de minute. Evenimentul va avea loc joi, 10 aprilie 2014, ora 16:00, la Sala de fitness a Clubului Sportiv Dinamo.

În 2012, INCS (Institutul Național de Cercetare Sportivă) a monitorizat performanța realizată de Călin Novăcescu, el reușind în 3 ore să slăbească 6,3 kg. Conform măsurătorilor efectuate, acesta nu folosește niciun fel de elemente ajutătoare în acest demers de slăbit rapid și că procesul este 100% natural.

Călin Novăcescu este instructor de taekwondo în cadrul Clubului Sportiv Dinamo din anul 2005. Taekwondo este singurul sport olimpic din categoria artelor marțiale.

Sala de Fitness a Clubului Sportiv Dinamo este poziționată chiar în centrul Capitalei, mai exact în incinta complexului, pe strada Ștefan cel Mare, nr 7-9. Sala este destinată publicului larg, nu neapărat sportivilor de performanță.

"Spațiul este generos, vibrează de energie, noutate și culoare. Sala este dotată cu aparate de ultimă generație, recepție, vestiare, cabine de duș, saună, aer condiționat și beneficiază de condiții deosebite", spun oficialii din Ștefan cel Mare.

Programul este generos: de luni până vineri, între orele 7:00-22:00, sâmbătă între orele 7:00-15:30. Se pot face și abonamente, existând prețuri diferențiate, în funcție de pachetul ales. Totodată, există și instructori care să îndrume în activitatea sportivă, aceștia putând stabili și un program adecvat de antrenamente și de nutriție.

CS Dinamo, 09 aprilie 2014, ora 11:15

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 197 vizitatori online