Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a weekendului 17-18 martie

Meteorologii anunță o vreme superbă, de primăvară, pentru acest week-end iar soarele vă va scoate, cu siguranță, din case, așa încât vă îndemnăm și noi să vă bucurați nu numai de natură, ci să intrați și în sălile de sport pentru a urmări evenimentele care îi au ca protagoniști pe sportivii dinamoviști.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le vom urmări în acest week-end:

17-18 martie

Atletism – Cupa Europei la aruncări lungi, Bar / Muntenegru

17–19 martie

Scrimă – Cupa mondială (individual și echipe), Moscova / Rusia

17 martie, ora 1800

Volei f. – Divizia A1, play-off, faza I turul II

Unic Piatra Neamț - Dinamo Romprest

17 martie, ora 1800

Baschet b. – Divizia A, etapa a 27-a

BC Timișoara – Dinamo București

Atletism - Localitatea Bar din Muntenegru va găzdui în perioada 17-18 martie, Cupa Europei la aruncări lungi, unde vor participa și dinamoviștii Nicoleta Grasu, Sergiu Ursu, Mihai Grasu și antrenorul Costel Grasu care speră să mai califice un sportiv la Jocurile Olimpice, în afară de Nicoleta. Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că orice concurs este și un prilej de evaluare a stadiului de pregătire a sportivilor, așa încât le dorim atleților noștri să obțină rezultate care să le confirme valoarea și potențialul de evoluție sportivă, din perspectiva marilor competiții din acest an.

Scrimă - În perioada 17-19 martie Moscova va găzdui Cupa Mondială, atât la individual, cât și pe echipe. Dacă echipa este calificată deja la Jocurile Olimpice, antrenorul Mihai Covaliu speră să mai califice o serie de sportivi și la proba individuală. Echipa României este formată, pentru această competiție, din Rareș Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu și tânărul Gabriel Gălățeanu.

Volei feminin – După victoria de la București, dinamovistele se deplasează sâmbătă la Piatra Neamț, pentru cel de-al doilea meci din faza I a play-off-ului Diviziei A1. Așa cum au demonstrat în prima partidă, adversarele au o echipă redutabilă, însă speranțele noastre se îndreaptă spre o victorie a fetelor noastre și în această cea de-a doua partidă, având în vedere diferența evidentă de valoare dintre cele două formații, care este netă în favoarea noastră. O eventuală a doua victorie, le-ar scuti pe fetele de la Unic de o nouă deplasare la București unde credem că oricum nu vor avea nicio șansă.

Baschet masculin – Dinamoviștii se vor deplasa sâmbătă la Timișoara, unde vor juca cu BCU, o echipă aflată pe locul trei în clasament, cu 41 de puncte, adică la doar un punct diferență de ocupanta locului I. Dinamoviștii vor încerca și în această etapă să joace numai cu tineretul care, chiar dacă deocamdată nu poate ține pasul cu experimentații jucători americani sau sârbi, credem că vor reuși să compună o echipă competitivă, care în sezonul viitor să evolueze la un nivel mai apropiat de cel dorit de către suporteri.

Autorii articolului: Florin Nan și Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 martie, ora 2300

Program Competitional

13-19 martie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (tur), 22 martie, ora 19:45: Dinamo – THW Kiel. Sala Polivalentă București

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 6), 26 martie, ora 17:00: U BT Cluj-Napoca – Dinamo

Fotbal. Liga 3 (seria 4, etapa 18), 25 martie, ora 15:00: SC FC Pucioasa - Dinamo

Polo masculin. Superliga Suzuki (turneul II), 24-26 martie, Oradea

Polo feminin. Campionatul Național Suzuki (turneul V), 24-26 martie, Oradea

Volei masculin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 2), 25 martie, ora 12:00: Explorări Baia Mare - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 1), 25 martie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo. Sala Dobroești

Judo. Campionatul Național seniori, 24-26 martie, Izvorani

Scrimă. Cupă Mondială sabie masculin, 24-25 martie, Budapesta

Tir. Campionatul Național de tineret, 23-26 martie, București

Triatlon. Campionatul Național de aquatlon, 24-26 martie, Târgu Mureș

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 341 vizitatori online