Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a zilei de miercuri, 25 ianuarie

Pentru miercuri, 25 ianuarie, se anunță o zi  aflată sub avertizare de cod galben din punct de vedere meteorologic, dar și una sub avertizare de spectacol sportiv intens pentru echipele dinamoviste care evoluează în campionatele interne. Calendarul sportiv înregistrează, așadar, meciuri dificile pe toată linia, cu formații aflate în luptă strânsă cu echipele clubului nostru.

Volei feminin. După extraordinara victorie de sâmbătă, în fața Tomisului, dinamovistele se deplasează la Tg.Mures pentru meciul cu Medicina din localitate, adică principala urmăritoare a echipei noastre în clasament, aflată la egalitate de puncte cu Dinamo Romprest și care se luptă pentru un loc în play-off-ul campionatului. Fetele noastre vor începe acest meci având ascendentul moral pe care li-l conferă victoria de sâmbătă, însă și gazdele vin după o victorie categorică obținută în deplasare, la Sibiu, chiar dacă de o mult mai mică importanță, dată fiind valoarea slabă a adversarelor lor. Meciul de miercuri, contând pentru etapa a 13-a a Diviziei A1, va începe la ora 1700.

Volei masculin. Băieții au miercuri un meci dificil acasă, în etapa a 14-a, în fața formației Știința Explorări Baia Mare, aflată cu doar un loc mai jos în clasament și la doar un punct diferență. Situația este destul de asemănătoare de cea de la fete, adversarii dinamoviștilor aflându-se în acest moment imediat sub pragul de acces al zonei de play-off a clasamentului. Meciul se va desfășura în sala Extreme, cu începere de la ora 1800.

Baschet. Echipa antrenorului Nicu Toader se deplasează la Pitești pentru a întâlni pe BCM U din localitate, o formație de jumătatea a doua a clasamentului, care însă ne-a bătut în octombrie, la București. Cu toate acestea, acum sperăm într-o revanșă a echipei noastre pentru că, între timp, lucrurile s-au mai schimbat la Dinamo. Băieții noștri au câștigat mult la capitolul organizare și apărare iar gazdele ar trebui să se aștepte la o partidă deosebit de dificilă, deschisă oricărui rezultat. Meciul de la Pitești va începe la ora 1800.

Program Competitional

26 septembrie - 02 octombrie 2022

BASCHET. Liga Națională (etapa 1), 28 septembrie, ora 18:00: Dinamo – CSM Galați. Sala Dinamo. TV: Digisport

BASCHET. Cupa României (primul tur / grupă), 1-3 octombrie, Sala Dinamo. Meci 1, 01 octombrie, ora 19:00 Dinamo – UBT Cluj-Napoca. Meci 2, 02 octombrie, ora 19:00: U BT Cluj-Napoca – Steaua. Meci 3, 03 octombrie, ora 19:00: Steaua – CS Dinamo

HANDBAL. EHF Champions League (etapa 3), 28 septembrie, ora 19:45 (ora României); Telekom Veszprem (Ung) – Dinamo

FOTBAL. Liga 3, grupa 4 (etapa 6), 30 septembrie, ora 17:00: Real Bradu – CS Dinamo

RUGBY. Liga Națională (play-off, etapa 5), 01 octombrie, ora 11:00: CSM Știința Baia Mare – Dinamo

LUPTE. Campionatul Național de juniori, 30 septembrie - 02 octombrie, Târgu Mureș

HALTERECampionatul Național de seniori și juniori, 26-30 septembrie, Constanța

SCRIMĂ. Cupa României de juniori, 28 septembrie - 02 octombrie, Iași

GIMNASTICĂCampionatul Național de seniori, 29 septembrie - 02 octombrie, București

BOX. Campionatul European de juniori, 27 septembrie - 09 octombrie, Italia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

Bazinul descoperit se închide începând cu 20 septembrie!

Ținând cont de prognoza meteo pentru perioada următoare, activitatea în bazinul descoperit Dinamo se va opri începând cu 20 septembrie. Activitatea de agrement se va desfășura în bazinul acoperit, conform programului anunțat.

---------------------------

Începând cu data de 5 septembrie 2022, programul activităților de agrement la înot în Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va suferi unele modificări, astfel:

Luni - vineri: doar în intervalul 12:30 - 15:15

Sâmbătă: 14:30 - 19:30

Duminică: 10:00 - 19:30

Aceste modificări au fost generate de extinderea activității de performanță la secțiile de înot și polo ale CS Dinamo.

*Facem mențiunea ca în zilele de sâmbătă și duminică ieșirea din apă se face la 19:30 iar bazinul se închide la 20:00.

Bazinul descoperit va rămâne deschis atât timp cât vremea va permite, cu următorul program de agrement (valabil tot din 05 septembrie):

Luni - vineri: 13:00 - 20:40

Sâmbătă: 12:00 - 20:40

Duminică: 09:00 - 20:40

*Facem mențiunea că ieșirea din apă se face la 20:40 iar bazinul se închide la 21:00.

Vizitatori online

Avem 439 vizitatori online