Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a zilei de miercuri, 25 ianuarie

Pentru miercuri, 25 ianuarie, se anunță o zi  aflată sub avertizare de cod galben din punct de vedere meteorologic, dar și una sub avertizare de spectacol sportiv intens pentru echipele dinamoviste care evoluează în campionatele interne. Calendarul sportiv înregistrează, așadar, meciuri dificile pe toată linia, cu formații aflate în luptă strânsă cu echipele clubului nostru.

Volei feminin. După extraordinara victorie de sâmbătă, în fața Tomisului, dinamovistele se deplasează la Tg.Mures pentru meciul cu Medicina din localitate, adică principala urmăritoare a echipei noastre în clasament, aflată la egalitate de puncte cu Dinamo Romprest și care se luptă pentru un loc în play-off-ul campionatului. Fetele noastre vor începe acest meci având ascendentul moral pe care li-l conferă victoria de sâmbătă, însă și gazdele vin după o victorie categorică obținută în deplasare, la Sibiu, chiar dacă de o mult mai mică importanță, dată fiind valoarea slabă a adversarelor lor. Meciul de miercuri, contând pentru etapa a 13-a a Diviziei A1, va începe la ora 1700.

Volei masculin. Băieții au miercuri un meci dificil acasă, în etapa a 14-a, în fața formației Știința Explorări Baia Mare, aflată cu doar un loc mai jos în clasament și la doar un punct diferență. Situația este destul de asemănătoare de cea de la fete, adversarii dinamoviștilor aflându-se în acest moment imediat sub pragul de acces al zonei de play-off a clasamentului. Meciul se va desfășura în sala Extreme, cu începere de la ora 1800.

Baschet. Echipa antrenorului Nicu Toader se deplasează la Pitești pentru a întâlni pe BCM U din localitate, o formație de jumătatea a doua a clasamentului, care însă ne-a bătut în octombrie, la București. Cu toate acestea, acum sperăm într-o revanșă a echipei noastre pentru că, între timp, lucrurile s-au mai schimbat la Dinamo. Băieții noștri au câștigat mult la capitolul organizare și apărare iar gazdele ar trebui să se aștepte la o partidă deosebit de dificilă, deschisă oricărui rezultat. Meciul de la Pitești va începe la ora 1800.

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 271 vizitatori online